DVDO Air 4K draadloos HDMI set

Verstuur met deze DVDO Air 4K draadloos HDMI audio / video (AV) apparatuur draadloos naar je tv, met de prestaties die je van een kabel mag verwachten.
Verzend 4K / 30 meer dan 30 voet in de kamer zonder enige interferentie
Lever ongecomprimeerde HD-inhoud
HDMI-kabelachtige betrouwbaarheid
Eenvoudige installatie en rechtstreeks vanaf uw tv gevoed (doe-het-zelf)
Auto-Beam-besturing vindt het beste pad
Zelfherstellende verbinding

€ 459,-

DVDO Air 4K

Draadloos HDMI versturen naar TV of projector

4K/30Hz video tot max. 10m.

60GHz WiHD 1.1

perfect voor home theater

Draadloos HDMI

Soms is er geen mogelijk om een lange HDMI kabel te gebruiken, voor deze situatie bieden we de draadloze HDMI oplossingen van DVDO aan.

Er is ook een DVDO Air2K leverbaar, 1080p draadloos over max. 10 meter

Geen rommel meer
Alle betrouwbaarheid van een HDMI-kabel zonder de rommelige kabel. Plaats de ontvanger bovenop de tv of verberg hem achter voor de ultieme strakke look.

Vrij van interferentie
Een 60GHz frequentiesignaal betekent geen interferentie van andere draadloze apparaten in huis.

Makkelijk te installeren
Air 4K kan worden aangesloten op tv’s of bronspelers, terwijl hij stroom uit uw tv haalt. Het is eenvoudig te installeren en configureren met tien verschillende montageopties voor de perfecte pasvorm.

Een bewezen technologie
Air 4K is gebaseerd op de Air3C ™, die wereldwijd in duizenden huizen en bedrijven is geïnstalleerd. Stream video, kabel / satelliet, Blu-Ray en zelfs internetinhoud – tot 4K / 30, 3D en 7.1 surround sound.

Geweldig om te gamen
“Zero latency” betekent geen vertraging tussen je gameconsole en het grote scherm.

DVDO Air schema

Wat is het bereik van de DVDO Air 4K?

Het bereik van Air 4K is tot 10 meter (ongeveer 33 voet) in directe of enkelvoudig gestuiterde omgevingen. We hebben het probleemloos op langere afstanden getest, maar het hangt af van de plaatsing van de zender en ontvanger en het ontwerp van de kamer. DVDO raadt aan om Air 2K te testen in de specifieke omgeving van de gebruiker om te zien hoe het presteert.

Is het bereik van de Air 4K in de open lucht verder?

Ja. Als er een directe zichtlijn is en er geen obstakels zijn, kan Air 4K ruim 20 meter (66 voet) verbinden. Dit is vooral handig in auditoria en andere open installaties.

Gaat het signaal van de Air 4K door muren?

Het hangt af van de dikte van de muur en het bouwmateriaal. Zo gaat de 60GHz radiofrequentie die Air 4K gebruikt niet door beton, metaal of dik hout. Air 4K werkt het beste in een installatie in de kamer.

Wat geeft de Link LED aan?

Het verbindingslampje geeft drie dingen aan: Een langzaam knipperend lampje op beide apparaten betekent dat de ontvanger en zender een draadloze verbinding tot stand brengen; een snel knipperend lampje geeft aan dat beide eenheden bezig zijn met het verzenden van het AV-signaal; een constant licht betekent dat de AV-verbinding succesvol is. Om een ​​solide verbinding te hebben, heeft Air 4K video nodig van een HDMI-bron die is aangesloten op de zender en een beeldscherm dat is aangesloten op de ontvanger.

Wat is de zender en wat is de ontvanger?

De zender is gemarkeerd met “Transmitter” en heeft een zwart label, de ontvanger is gemarkeerd met “Receiver” en heeft een grijs label. De zender heeft ook een DVDO-logo op de voorkant

Mijn Air 4K maakt geen verbinding – wat kan ik doen?

Zorg ervoor dat de Air 4K-zender en ontvanger binnen bereik zijn – ongeveer 30 voet in dezelfde kamer. Overweeg de eerste keer dat de units worden ingeschakeld, om ze dichter bij elkaar te brengen om te controleren of het systeem werkt.
Zorg ervoor dat de bron (bijvoorbeeld Blu-Ray-speler of A / V-ontvanger) op de zender is aangesloten. De zender heeft het DVDO-logo en de ontvanger niet. De zender en ontvanger kunnen ook worden onderscheiden door naar het label aan de achterkant van elke eenheid te kijken.
Probeer beide apparaten opnieuw in te stellen door ze allebei in te schakelen en vervolgens de scanknop van elk apparaat ingedrukt te houden totdat de LED’s van beide apparaten uitgaan (ongeveer 10 seconden). Dit werkt het beste als de knoppen op de zender en ontvanger tegelijkertijd worden ingedrukt.
Zorg er ten slotte voor dat alle HDMI®-connectoren volledig zijn aangesloten
Maakt het uit wat de zender is en wat de ontvanger is?
Ja, de zender (met het DVDO-logo) moet worden aangesloten op de Blu-Ray-speler, A / V-ontvanger of een ander bronapparaat. De ontvanger moet worden aangesloten op een tv, projector of een ander type scherm.

logo DVDO Air 4K

DVDO Air 4k Specificaties

Display/beeld

Draadloos bereik  10 meter
Draadloze antenne  ingebouwd
Frequenty  60 GHz wireless UltraHD
maximale resolutie 4K/30 4:4:4, 4:2:2, 8 bit
ondersteunde audio formaten 7.1ch PCM audio up to 192kHz, DTS-HD Master Audio 7.1ch up to 96kHz, and 5.1ch to 192kHz
voeding 5V/1A
energieverbruik 3W


Gewicht en dimensies

Netto gewicht   gram
Afmetingen (breedte x diepte x hoogte) mm  64 x 89 x 25 mm