KanexPro Premium High Speed Certified HDMI Cable – Lengte 5 m

Met KanexPro Premium High Speed ​​Certified HDMI-kabels kunt u een HDMI-bron, distributieversterker, extender of computer aansluiten op een HDMI-compatibel beeldscherm. Deze CL2-kabels voor wandmontage zijn verkrijgbaar in de juiste lengtes, ideaal om door een muur te lopen, tussen kamers door of wanneer displays worden geïnstalleerd op montagebeugels met een groot bereik en topprestaties een must zijn.

Premium High Speed ​​HDMI®-kabels zijn ontworpen om te voldoen aan en overtreffen de hoogste normen van HDMI-prestaties. Getest en gecertificeerd door HDMI Authorized Test Centers om ervoor te zorgen dat ze alle functies ondersteunen in de nieuwste HDMI-specificaties, met een bandbreedte van 18 Gbps, betekent dit dat deze kabels gegarandeerd werken met alle moderne 4K-apparatuur. Gecertificeerde Premium High Speed ​​HDMI-kabels zouden uw enige keuze moeten zijn voor al uw 4K- en High Speed ​​HDMI-beeldschermbehoeften.

Het Premium HDMI Cable Certification Program is het programma van de makers van HDMI-technologie. Het omvat aanvullende en verbeterde kabeltests en een authenticatie- en verificatieprogramma.

De kabels zijn getest om ervoor te zorgen dat ze de volledige 18 Gbps-bandbreedte van de HDMI 2.0b-specificatie ondersteunen, plus een EMI-test om ervoor te zorgen dat kabels interferentie met draadloze signalen minimaliseren.

Prestaties en waarde. Op Premium HDMI-kabels wordt vertrouwd voor hogere prestaties en waarde en zijn de enige kabels die zijn getest en gecertificeerd door HDMI Authorized Test Centers om ervoor te zorgen dat ze ondersteuning bieden voor HDMI 2.0b-specificatie met hoge bandbreedte.
Testen is uitgebreid. Kabels worden getest tot de volledige 18 Gbps en met een EMI-test, en elke lengte van elke modellijn wordt getest en gecertificeerd. En er worden regelmatig “Lifetime Audit Testing” uitgevoerd om ervoor te zorgen dat kabels aan de eisen blijven voldoen, voor het geval dat hun voortgezette productie variaties in materialen of fabricage kan bevatten.
Vertrouw de kabel met het label. Alleen Premium HDMI-kabels mogen het officiële Premium HDMI-kabelverificatielabel weergeven en promoten.
De kracht van verificatie. Iedereen kan de HDMI-smartphone-scanapp gebruiken om de certificering en productinformatie van de kabel te verifiëren.
Wees klaar voor de toekomst. Kabels die zijn gecertificeerd onder dit programma zorgen ervoor dat installaties klaar zijn voor de huidige 4K / UltraHD-omgeving en toekomstbestendig zijn voor de prestaties die nodig zijn bij het upgraden of vervangen van apparatuur.

€ 39,-

KanexPro Premium High Speed Certified HDMI Cable - Lengte 5m
KanexPro HDMI 15ft connector

KanexPro Premium High Speed Certified HDMI

18Gbps HDMI 4K (3840x2160p @60Hz)

Ondersteuning voor alle functies uit HDMI 2.0 specificatie

28AWG kabel

KanexPro Premium High Speed Certified HDMI kabel – Lengte 5m

Kenmerken:

  • Ondersteunt HD-resoluties tot 1080p, 3D en 4K in scherpe, levendige kleuren
  • Vergrendelingsconnector zorgt voor een veilige HDMI-verbinding
  • Verzendt tot 8 kanalen meerkanaals digitale audio
  • Voldoet aan HDCP en EDID
  • Ondersteunt volledige bandbreedte tot 340 MHz
  • Hoogwaardige 28AWG-koperen geleiders leveren een onberispelijk signaal
  • Meerlaagse afscherming beschermt het signaal tegen elektromagnetische interferentie (EMI)
  • KanexPro gecertificeerde HDMI kabels zijn er ook in 1m, 2m en 7,5m lengte
  • op zoek naar langere HDMI kabels? Kijk voor langere HDMI kabels op de KanexPro kabelpagina

KanexPro Premium High Speed Certified HDMI kabel – Lengte 5m

KanexPro Premium High Speed Certified HDMI kabel – Lengte 5m

4K UHD 60Hz 4:4:4

Met meer dan acht miljoen pixels biedt de Ultra HD 4K-resolutie vier keer meer details dan Full HD, voor scherpere,
levensechte beelden en rijkere kleuren, zodat u dichter bij het scherm kunt zitten en kunt genieten van een meeslepende ervaring.

HDMI Premium

3 jaar garantie

KanexPro logo

Specificaties

Algemeen

Bandbreedte 18Gbps
Ondersteunde resoluties tot 4K (3840x2160p @60Hz)
Max pixel klok 600MHz
ARC ondersteuning Ja
3D Ja
HDMI HDMI 2.0b
Keurmerken CE / FCC / RoHs
Veiligheid CL2
Afmetingen connector 30mm x 20,15mm x 11,05 mm
kabel lengte 15ft / 4,6 cm


Gewicht en dimensies

Netto gewicht  gram
Kabellengte 15ft / 4,6 m
Artikelcode CBL-HDMICERT15ft
EAN 813982022140