KanexPro logo

KanexPro actieve en optische 4K HDMI kabels

Met een compleet assortiment A / V-connectiviteitsproducten omvat onze productlijn HDMI-matrix- en VGA-matrix-switchers, HDMI- en DVI-extenderoplossingen, HDMI-splitters en versterkeroplossingen. Naast de KanexPro Signal Division-producten bieden we een complete selectie van HDMI-kabels en -adapters met hoge resolutie voor flexibele A / V

HDMI-gecertificeerde bekabeling
Premium High Speed HDMI®-kabels zijn ontworpen om te voldoen aan de hoogste normen voor HDMI-prestaties en deze zelfs te overtreffen. Getest en gecertificeerd door door HDMI geautoriseerde testcentra. Ondersteunt alle functies in de nieuwste HDMI-specificaties. 18 Gbps garandeert prestaties voor alle moderne 4K-apparatuur.

Actieve HDMI-bekabeling
Point-to-point HDMI-kabels met hoge resolutie bieden 4K UltraHD-connectiviteit voor een breed scala aan professionele A / V-oplossingen.

HDMI AOC-bekabeling
Actieve optische HDMI kabels maken gebruik van glasvezel versus traditioneel koper om de hoogste 4K / 60 video- en audiosignalen van bron naar display te krijgen zonder vertraging

AOC-bekabeling
Actieve optische DisplayPort kabels

Lange USB kabels

KanexPro kabels:

4K UHD vs 1080p

4K UHD vs 1080p

Uitzonderlijke resolutie
Optoma 4K Ultra HD biedt vier keer zoveel pixels als Full HD 1080p. Dat zijn 8,3 miljoen pixels op het scherm (3840 x 2160), waardoor elke scène realistischer wordt met meer diepte en licht- en schaduwdetails. Hierdoor kun je dichter bij het scherm zitten voor een echt meeslepende ervaring.