Optoma 5652RK 65inch touch scherm

Creative Touch 5-serie 65-inch premium interactief flat-panelbeeldscherm

Creëren. Aansluiten. Inspireren. Door leraar geleide technologie

De interactieve displays van Optoma zijn ontworpen om naadloos aan te sluiten op de behoeften van docenten en studenten. Door naar docenten te luisteren en feedback van klanten te verzamelen, creëert Optoma oplossingen die de uitdagende barrières wegnemen waarmee docenten tegenwoordig worden geconfronteerd. Het resultaat; intuïtieve gebruiksvriendelijke software om in harmonie te werken met de manier waarop u opvoedt – Creëer. Aansluiten. Leren.

Creatief delen is eenvoudig met ingebouwde annotatietools om samenwerking in de klas te vergemakkelijken. Ontworpen voor hybride werken – Creative Board biedt slimme samenwerkings- en connectiviteitsfuncties voor elk klaslokaal.

Gelijktijdig werken. Meerdere teams of individuen kunnen realtime samenwerken vanuit twee verschillende locaties.

€ ,-

65inch IFPD

Creëer, maak verbinding en werk moeiteloos samen met Creative Board
Gebruiksklaar whiteboard met ingebouwde annotatietools

Lights on viewing, 3800 ANSI lumens

Geoptimaliseerd voor snel bewegende, soepele actie
16,7 ms responstijd in 4K bij 60 Hz en 4 ms in 1080P bij 240 Hz

Flexibele installatie – 1,6x zoom en verticale lensverschuiving

Optoma Creative Board – Whiteboard en annotatie

Creatief delen is eenvoudig met ingebouwde annotatietools om samenwerking in de klas te vergemakkelijken. Ontworpen voor hybride werken – Creative Board biedt slimme samenwerkings- en connectiviteitsfuncties voor elk klaslokaal. Gelijktijdig werken. Twee teams of individuen kunnen realtime samenwerken vanuit twee verschillende locaties.

Optoma IFPD kind tekent

Optoma pen

Wees klaar om elke les binnen enkele seconden te starten. De meegeleverde sneltrekpen activeert onmiddellijk de whiteboard-applicatie, waardoor tijd en energie wordt bespaard die wordt besteed aan het handmatig wijzigen van modi.

Optoma pen

Onze zwevende werkbalk maakt het leren soepeler. Verander tools met één aanraking.

Verplaats en positioneer de werkbalk eenvoudig overal op het oneindige canvas. Selecteer direct tools, zoals een gum, liniaal en markeerstift, verander kleuren of importeer afbeeldingen om elke les te verbeteren.

floating toolbar

Hybride leren – Geef les buiten het klaslokaal.

Geef in realtime les, ongeacht de locatie van de leerling. Optoma’s Creative Touch 5-serie displays zijn perfect geschikt voor de steeds veranderende behoeften van educatieve omgevingen. Optoma’s Creative Touch 5-serie is ontworpen om afstandsonderwijs te ondersteunen en stelt studenten in staat om in realtime samen te werken vanuit huis, in de klas of waar dan ook, waardoor de betrokkenheid in externe en hybride leeromgevingen wordt gemaximaliseerd. Met de mogelijkheid om verbinding te maken met webcams en andere visualisers, samen met de unieke software van Optoma, biedt de Creative Touch 5-serie de ultieme samenwerkingsoplossing voor het onderwijs.

2 scholen

Maak eenvoudig verbinding.

Synchroniseer met je cloudaccounts om je lessen overal en altijd te plannen. Omdat Creative Board een cloudgebaseerd platform is, hebt u toegang tot uw lesmateriaal vanaf elke Optoma Creative Touch 5-Series IFPD in uw school

Google Classroom & Single-sign-on (SSO) support.

Teachers can easily create and import lesson materials anywhere. With Single-sign-on (SSO), you can quickly sync with Google Classroom bringing the benefits of paperless sharing and digital collaboration to the classroom. Teachers can now work on their lesson plans from home, and instantly bring them to any classroom.

OVERAL, ALTIJD VERBINDEN.
Gemoedsrust.

Docenten kunnen gerust zijn, wetende dat hun IT-managers hen op afstand kunnen ondersteunen met behulp van Optoma’s Management Suite (OMS)-oplossing. IT-managers kunnen problemen met elk AV-scherm monitoren en diagnosticeren, zodat docenten niet in het ongewisse blijven. Docenten kunnen ook waarschuwingen instellen en noodaankondigingen uitzenden.

Dubbele HDMI-ingangen

Speel games, stream video’s en deel foto’s op het grote scherm in het comfort van uw eigen huis. Met dubbele HDMI-ingangen kunt u eenvoudig met één kabel verbinding maken met uw gameconsole, settopbox, laptop, pc, Blu-ray-speler of mediastreamer. Je kunt er zelfs een slimme projector van maken door een HDMI-dongle aan te sluiten, zoals de Google Chromecast ™, Amazon Fire TV, Apple TV ™ of Roku®-stick.

Ingebouwde mediaspeler

Bekijk films rechtstreeks vanaf uw projector zonder dat u een laptop of pc nodig heeft door de ingebouwde mediaspeler te gebruiken. Kopieer uw bestanden eenvoudig naar een USB-stick en bekijk ze op het grote scherm.

Ingebouwde mediaspeler

Verbeterde gamemodus

Verbeterde gaming-modus optimaliseert uw projector voor maximaal contrast en levendige kleuren om elk detail vast te leggen. Het vermindert ook de invoervertraging tot slechts 4,20 ms voor bliksemsnelle responstijden.

Opmerking: als deze instelling is ingeschakeld, worden sommige instellingen uitgeschakeld. Raadpleeg de gebruikershandleiding voor meer informatie.

Verbeterde gamemodus

240Hz vloeiende beweging

Geniet van ultravloeiende vloeiende bewegingen en minder nevenbeelden. Een hoge verversingssnelheid maakt het gemakkelijker om de actie bij te houden, waardoor je een grotere kans hebt om je doel eerder te raken. Ideaal voor snelle actiegames.

*1080p240Hz pc-gaming

Kleurbeheersysteem (CMS)

Geef nauwkeurige, levensechte kleuren weer die het beste passen bij uw kijkomgeving. Deze unieke functie biedt u de flexibiliteit om de kleurinstellingen nauwkeurig af te stemmen voor optimale precisie.

Geïntegreerde speaker

Maak uw home entertainment-ervaring compleet met het gemak van een krachtige ingebouwde luidspreker voor uitzonderlijke geluidskwaliteit en een gemakkelijke installatie zonder dat u dure externe luidsprekers nodig heeft.

USB-stroom

Gebruik de USB-A poort om een ​​HDMI dongle van stroom te voorzien, zoals Google Chromecast.

24p

De meeste films zijn opgenomen met 24 frames per seconde (fps). Om de zuiverheid van het originele beeld te behouden, kunnen Optoma-projectoren high-definition bronnen met 24 fps accepteren om films precies zo weer te geven als de regisseur het bedoelde.

Galerij

Specificaties

Display/beeld

Display techniek LED
Resolutie 3840 x 2160 UHD 4K
Brightness 400 cd/m2
Contrast ratio 5.000:1 (Dynamisch: 7000:1)
Native aspect ratio 16:9
Aspect ratio – compatible 4:3
Keystone correctie
Horizontale scan rate 15,375 ~ 91,146Khz
Verticale scan reate 50 ~ 120Hz
Uniformity 80%
Schermgroote 34 inch – 302 inch


Lamp info

Lichtbron type LED
Maximale levensuren 50,000


Optisch

Worp ratio 1.5:1 ~ 1.66:1
Projectie afstand (m) 1.3m – 9.3m
Zoom 1.3
Zoom type Handmatig
Brandpuntsafstand (mm) 12,81 ~ 16,74mm
Lensverschuiving Vertical +10%
Native offset 105%


Connectiviteit

Connecties
Inputs 2 x HDMI 2.0, 3 x USB-A, 1 x HDMI 2.0 (eARC)
Outputs 1 x Audio 3.5mm, 1 x S/PDIF
Control 1 x RS232, 1 x RJ45, 1 x 12V trigger, 1 x 3D sync


Algemeen

Gemiddeld geluidsniveau 27dB
Maximaal geluidsniveau 29dB
PC compatibiliteit UHD, WQHD, WUXGA, FHD, UXGA, SXGA, WXGA, HD, XGA, SVGA, VGA, Mac
2D compatibiliteit 480i/p, 576i/p, 720p(50/60Hz), 1080i(50/60Hz), 1080p(50/60Hz), 2160p(50/60Hz)
3D compatibiliteit Side-by-Side:1080i50 / 60, 720p50 / 60 Frame-pack: 1080p24, 720p50 / 60 Over-Under: 1080p24, 720p50 / 60
3D Volledig 3D
Veiligheid Veiligheidsbar, Kensington Lock, wachtwoord beschermde interface
OSD / display taal 10 talen: Engels, Frans, Duits, Italiaans, Japans, Portugees, Russisch, Chinees (vereenvoudigd), Spaans
Werkomstandigheden 5 ° C ~ 40 ° C, max.
Vochtigheid 85%
Max. Hoogte 3000 m
Afstandbediening Backlit home afstandbediening
Aantal speakers 2
Watts per speaker 4W
In de verpakking: Lensdop, AC energiekabel, afstandbediening, 2x AAA batterijen, basis handleiding
Input lag 80.00ms


Netwerk

LAN – controle Ja


Energie

Stroomvoorziening 100 – 240V, 50/60Hz
Stroomverbruik (standby modus) 0.288 Watt
Stroomverbruik (gemiddeld) 116,8 Watt
Stroomverbruik (max) 295 Watt


Gewicht en dimensies

Netto gewicht 38 kg
Dimensies (breedte x diepte x hoogte) mm 1489 x 87 x 897 mm