Optoma 106 inch gemotoriseerd elektrisch projectiescherm

Ultieme ervaring op groot scherm

Optoma projectieschermen zijn zeer veelzijdig, eenvoudig te bedienen en geschikt voor bijna elke toepassing, waaronder vergaderzalen, grote auditoria, theaters en thuisgebruik.

De ETT (Electric Tab Tension) heeft een uniek spanningsaanpassingssysteem dat het schermoppervlak op elk punt gespannen houdt om een ​​perfecte beeldervaring te garanderen.

Dit scherm is voorzien van 4K PS HD-flexibele stof die (ISF-gecertificeerd) is met een unieke laag speciale diamantpatronen op het oppervlak, speciaal ontworpen om het beste uit een projector te halen en de beeldkwaliteit en kleur te verbeteren.

999,-

Optoma DE-9106ETT

106 inch diagonaal 16/9 elektrisch scherm

Beeldmaat 234 x 132 cm

Bedining met afstandsbediening of 12V trigger

ideaal voor home cinema of kantoor

Optoma elektrisch scherm 106 inch

16/9

koof details

Elektrisch projectiescherm met afstandsbediening

106 “Diagonaal 16: 9 elektrisch scherm met spankabels

Gemotoriseerd

De op de behuizing gemonteerde motor zorgt voor een soepele, stille werking. Met één druk op de knop rolt het scherm netjes op of neer.

Automatische aanpassing en spanning

Een uniek automatisch aanpassingssysteem zorgt ervoor dat het scherm op elk punt goed gespannen is om een ​​uniform oppervlak te leveren, vrij van rimpels of andere defecten voor de best mogelijke kijkervaring.

12v trigger-besturing

Eenvoudig in gebruik, hierdoor kan het scherm worden geactiveerd vanaf elke projector of AV-regelsysteem met een 12 volt-uitgang.

Afstandsbediening

Met ingebouwde infrarood (IR) en geleverd met een eenvoudige handafstandsbediening, bevindt de IR-ontvanger zich aan de voorkant van de gebogen schermbehuizing. Voor ultieme flexibiliteit wordt een klein extern IR-oog meegeleverd als het scherm achter een gordijnkast wordt geïnstalleerd of in het plafond wordt verzonken.

Multifunctionele montagebeugels
Het zwevende L-beugelontwerp maakt horizontale aanpassingen mogelijk en kan daarom op elk gewenst punt op de schermbehuizing worden bevestigd.

Geïntegreerd controlesysteem

Het geïntegreerde controlesysteem omvat een in-line schakelaar, ingebouwde afstandsbediening, 12v trigger, RS232 en een externe infrarood (IR) ontvanger. Dit alles-in-één geïntegreerde systeem garandeert een scherm dat geschikt is voor de meest veeleisende toepassingen.

Innovatieve en eenvoudige installatie maakt deze schermen geschikt voor de meeste soorten omgevingen.

DE-91066ETT tekening met afmetingen

Andere projectieschermen en dealer adressen:

ISF

Compatibel met hoge resolutie

Dit scherm is gemaakt van 4K ISF-gecertificeerd materiaal en heeft een unieke laag met diamantpatroon, speciaal ontworpen om de gereflecteerde helderheid en kleurprestaties te maximaliseren.

Galerij

Specificaties

Display/beeld

Scherm type  elektrisch gemotoriseerd
Beeldverhouding  16/9
Reflectiewaarde  1.0
Materiaal
Kleur van het doek  wit
Blokkering omgevingslicht
Kijkhoek  160 graden
Beeldmaat  234 x 132 cm
Randdikte  5cm links en rechts
Koofkleur  wit


Gewicht en dimensies

Netto gewicht  14,2 kg
Koofmaat (breedte x diepte x hoogte) mm 2590 x 108 x 113