Optoma ZK810TST 4K 8600 lumen laser projector

Professionele 4K UHD-laserprojector met hoge helderheid
Spectaculaire 4K UHD-beeldkwaliteit, weinig onderhoud en ultieme betrouwbaarheid

De ZK810TST 4K UHD-laserprojector is perfect voor vaste installaties in het onderwijs, musea, gebedshuizen, grote locaties, simulatie of immersieve toepassingen.

De ZK810TST levert maar liefst 30.000 uur en combineert een lichtbron met een lange levensduur en een onafhankelijke IP5X-gecertificeerde optische engine voor 24/7 werkingsmogelijkheden, waardoor werkelijk onderhoudsvrije projectie wordt geboden.

Met hoge helderheid, kleurprecisie en stille werking, samen met een vaste standaard throw-lens, is deze projector de ideale oplossing voor een verscheidenheid aan eindgebruikersscenario’s en professionele omgevingen.

De extra besturingsflexibiliteit van HDBaseT 3.0, RS232, LAN, OMS en OSS maakt deze projector tot een betaalbare installatie-en-vergeet-oplossing.

€ op aanvraag 

Optoma ZU725T

8600 lumen met vaste short throw lens

volledige gemotoriseerde lens shift

Stofbestendig
Onafhankelijk getest, IP5X gecertificeerd

30.000 uur levensduur van de laser lichtbron

DuraCore

DuraCore

De toonaangevende levensduur wordt bereikt met behulp van de DuraCore-technologie van Optoma. Implementatie van geavanceerde laserdiodekoelingstechnieken en een innovatief stofbestendig ontwerp.

lensshift V en H

Volledige lens verschuiving – lensshift

Vereenvoudig de installatie met volledige lensverschuiving, wat een breder scala aan plaatsingsmogelijkheden voor de projector biedt. Dit maakt het gemakkelijker om de projector in uw kamer te plaatsen en maakt een breder scala aan schermformaatopties mogelijk.

Echte 4K UHD-resolutie

Ultra HD 4K-resolutie levert scherpere, levensechte beelden en rijkere kleuren, waardoor u dichter bij het scherm kunt zitten en kunt genieten van een meeslepende ervaring.

Onze DLP-projectoren bieden een door de CTA (Consumer Technology Association) goedgekeurde True 4K UHD-resolutie, die 8,3 miljoen pixels op het scherm kan projecteren. Dat is vier keer meer detail dan Full HD en twee keer zoveel als concurrerende technologie, die slechts 4,1 miljoen pixels levert.

Optoma DLP 4K UHD

HDR- en HLG-compatibel

Geschikt voor het ontvangen en weergeven van zowel HDR10- als Hybrid Log Gamma (HLG) HDR-inhoud. Met deze Optoma-projector kunt u veel meer details en textuur zien. Objecten zien er steviger en levensechter uit en de extra details zorgen voor een groter gevoel van diepte.

Optoma HDR kantoor

Vierhoekscorrectie

Pas de keystone in zowel het verticale als het horizontale vlak aan. U kunt elke hoek van de afbeelding afzonderlijk vervormen om een perfect vierkant beeld te creëren. Ideaal voor het stapelen van afbeeldingen, ongelijke wanden of waar de plaatsing van de projector lastig is en onder een hoek moet worden geïnstalleerd.

4 hoeks correctie
IP5X

IP5X Stofbestendige optische motor

Onafhankelijk getest en gecertificeerd volgens IEC-norm 60529 met een IP5X-classificatie voor stofbestendigheid. Uitstekende stofbestendigheid gecombineerd met uitzonderlijke helderheid zorgt voor toonaangevende duurzaamheid; van cruciaal belang voor een 24/7 onderhoudsvrije werking in uitdagende omgevingen.

360 graden projectie

360 projectie*

Met 360°-projectie* kunnen beelden in elke richting worden weergegeven, waardoor u de vrijheid en veelzijdigheid krijgt om deze projector op de gewenste locatie te installeren.

*Voor meer informatie verwijzen wij u naar de gebruikershandleiding

Projectie in portret modus

Portretprojectie

Ideaal voor digital signage-toepassingen. U kunt uw projector 90 graden draaien om een portretbeeld te projecteren.

HDBaseT logo

HDBaseT™

Compromisloze, ongecomprimeerde Full HD-video-, audio-, netwerk- en besturingsopdrachten, allemaal geleverd op één enkele CAT-kabel, geschikt voor maximaal 100 meter/328 voet zonder signaalverlies, waardoor de installatie probleemloos verloopt. HDBaseT™ vereenvoudigt de bekabelingsvereisten en vermindert de complexiteit van de installatie, waardoor zowel tijd als kosten worden bespaard.

Kleurbeheersysteem (CMS)

Geef nauwkeurige, levensechte kleuren weer die het beste passen bij uw kijkomgeving. Deze unieke functie biedt u de flexibiliteit om de kleurinstellingen nauwkeurig af te stemmen voor optimale precisie.

AV mute

Echte AV-mute

Met True AV mute kan de lichtbron van de projector met een druk op de knop direct worden in- en uitgeschakeld. In tegenstelling tot de standaard AV-mute-functionaliteit komt er geen licht uit de projector, dit geeft 100% black-out op het scherm.

3D logo

Volledig 3D

Optoma-projectoren kunnen echte 3D-inhoud weergeven vanaf vrijwel elke 3D-bron, inclusief 3D-compatibele grafische kaarten, 3D-uitzendingen en de nieuwste generatie 3D-mediaservers.

Bedrade afstandsbediening

Bedrade afstandsbediening

Dankzij de bedrade afstandsbediening kunnen alle aspecten van de projector afzonderlijk worden bediend zonder dat er een zichtlijn naar de projector nodig is; van onschatbare waarde bij het gebruik van meerdere eenheden tijdens live-evenementen.

RAL kleir naar wens

Pas uw projector aan

Zorg ervoor dat uw projector in elke gewenste kleur verkrijgbaar is. Keuze uit elke RAL-kleur. Perfect voor op maat gemaakte installaties. *Neem contact met ons op voor meer informatie

Constant vermogen

Constant vermogen

Hiermee kunnen gebruikers de vermogensniveaus instellen om aan de individuele installatievereisten te voldoen. De energieniveaus kunnen worden beheerd om het helderste beeld of de langste levensduur van de lichtbron te verkrijgen, of ergens daartussenin.

Directe uitschakeling
Schakel uw projector onmiddellijk uit of rechtstreeks op het lichtnet. Dit betekent dat u niet hoeft te wachten tot de projector is afgekoeld voordat u deze uitschakelt.

Constante helderheid

Constante helderheid

Geavanceerde lichtsensortechnologie maakt het mogelijk helderheidsniveaus in te stellen die in de loop van de tijd onveranderd blijven. Ideaal voor het garanderen van een constante helderheid voor fijnafstemming van installaties

Telnet logo

Telnet

Dit model kan opdrachten ontvangen via Telnet, waardoor een eenvoudige installatie met Telnet-compatibele besturingssystemen mogelijk is.

Aansturing met Crestron, PJLink en AMX

Aansturing

Controle
Met een breed scala aan opties kunt u de projector op afstand bedienen en monitoren.

• RS232 Optoma-projectoren worden geleverd met een uitgebreide set RS232-opdrachten, waardoor ze eenvoudig en gemakkelijk te beheren zijn met elk besturingssysteem.

• AMX-compatibel Er is een dynamisch detectieprotocol in de projector ingebouwd, waardoor eenvoudige installatie met AMX-besturingssystemen mogelijk is.

• Crestron RoomView Met behulp van de compatibele RoomView®-software kunt u tot 250 projectoren tegelijkertijd in- en uitschakelen, bewaken, beheren en bedienen vanaf elke computer

• Extron IPLink-compatibel Maakt eenvoudige installatie met Extron-besturingssystemen mogelijk

Galerij

Optoma ZK810TST 4k  laser short throw projector specificaties:

Display/beeld

Display techniek DLP™
Resolutie UHD (3840×2160)
Brightness 8.600 lumens ( 7.200 ANSI lumen)
Contrast ratio 3,000,000:1
Native aspect ratio 16:9
Aspect ratio – compatible 4:3, 16:9, 16:10
kleur behuizing zwart
Horizontale scan rate 15,375 ~ 91,146Khz
Verticale scan reate 24 ~ 85Hz
Uniformity 95 %
Screen size 0,76 m ~ 25,4 meter (30″ ~ 1000″) diagonaal


Lamp info

Lichtbron type DuraCore MultiColor Laser
Maximale levensuren laser 30.000 uur


Optisch

Worp ratio 0,65:1 – 0,75:1
Projectie afstand (m) 70 cm – 16,6 m
Zoom 1,15
Zoomlens Gemotoriseerd
Brandpuntsafstand (mm) 9,69 – 11,19
Lensverschuiving
Verticaal: +/-18%, Horizontaal: +/-50%
Native offset


Connectiviteit

Aansluitingen Ingangen: 2 x HDMI 2.0, 1 x USB-B (service), 1 x 3D sync, 1x bedrade afstandsbediening
Uitgangen: 1 x HDMI 2.0, 1 x USB-A power 1.5A, 1 x Audio 3.5mm, 1 x 3D sync
Aansturing: 1 x HDBaseT 4K, 1 x RJ45, 1 x 12V trigger, 1 x RS232


Algemeen

Gemiddeld geluidsniveau 34 dB
Maximaal geluidsniveau 38 dB
PC compatibiliteit UHD, WQHD, WUXGA, FHD, UXGA, SXGA, WXGA, HD, XGA, SVGA, VGA, Mac
2D compatibiliteit 480i/p, 576i/p, 720p(50/60Hz), 1080i(50/60Hz), 1080p(50/60Hz), 2160p(50/60Hz)
3D compatibiliteit Frame-pack: 1080p24, 720p50 / 60
3D Volledig 3D
Veiligheid Veiligheidsbar, Kensington Lock, wachtwoord beschermde interface
OSD / display taal 11 talen: Engels, Frans, Duits, Italiaans, Japans, Portugees, Russisch, Chinees (vereenvoudigd), Spaans, Chinees (traditioneel)
Werkomstandigheden 5 ° C ~ 40 ° C, max.
Vochtigheid 85%
Max. Hoogte 3000 m
Afstandbediening Ja
Aantal speakers 2
Watts per speaker 10W
In de verpakking: Lensdop, 230V netkabel, oplaadbare afstandbediening, basis handleiding
Input lag 70.00ms


Energie

Stroomvoorziening 100 ~ 240V, 50/60Hz
Stroomverbruik (standby modus) 0.5 Watt
Stroomverbruik (min) 280 W
Stroomverbruik (max) 530 W


Gewicht en afmetingen

Netto gewicht 15 kg
Dimensies (breedte x diepte x hoogte) mm 486 x 433 x 186 mm
Artikelnummer ZK810TST
EAN