Je leest iets over een nieuwe artiest in krant of tijdschrift en je denkt daar wil ik wel eens wat meer van horen. Dat kan tegenwoordig, je pakt je telefoon of tablet en je toetst de naam van deze artiest in. Even later klinkt deze muziek uit je luidsprekers van je stereo installatie, in goede kwaliteit.

Muziek opzetten vanaf iPad of Android tablet, of vanaf je telefoon

Sonos scherm

 

Dit werkt echt fantastisch. Hoe? Dit kan met streaming audio, dat is legaal muziek afspelen via het Internet. Er zijn verschillende mogelijkheden, het kan eenvoudig al vanaf een paar honderd euro met een losse luidspreker. Of een stuk beter met een versterker met digitale ingangen waarop een streaming audio speler wordt aangesloten.

Dankzij Sonos kun je meer met je muziek doen dan ooit, in elke kamer van je huis.

Neem bijvoorbeeld de slaapkamer. Met de alarmfunctie van de Sonos-app kun je elke dag wakker worden met je favoriete nummer, podcast, radiostation of afspeellijst. En met de slaaptimer, die vanzelf uitgaat, kun je langzaam in slaap vallen.

Houd het ledlampje je wakker? We laten je zien hoe je het uitschakelt.

van Medevoort MA260 DA-versterker

van Medevoort MA260 DA-versterker met digitale ingangen, speciaal ontworpen om digitale TV ontvanger en audiostreamer zoals bijv. Sonos player op aan te sluiten

Informeer eens bij mij over de verschillende mogelijkheden.

Guru QM10 luidsprekers

Guru QM10

 

Mooi kleine luidspreker van Guru waar ik graag mee werk. Dit zijn de QM10 speakers welke je gemakkelijk kan plaatsen.

 

 

NIEUW: Guru Junior speakers

 

KlankBart heeft ook een Facebook pagina