Mijn naam is Bart van Vreedendaal.

Na 20 jaar gewerkt te hebben voor Clofis Nederland bv in Zoetermeer heb ik in 2012 besloten om voor mezelf te gaan beginnen. Dus heb ik m’n eigen groothandel gestart.  De laatste jaren heb ik mij steeds meer gespecialiseerd in oplossingen voor de thuisbioscoop en ben deze kennis nu gaan gebruiken in mijn eigen bedrijf; ’KlankBart’

Bart van Vreedendaal profielfoto

Bart van Vreedendaal

Op Wikipedia staat bij de omschrijving van klankbord oa: In figuurlijke zin is een klankbord een persoon wier opinie of mening wordt gevraagd. Met dit in gedachte is de naam KlankBart bedacht.

KlankBart logo, met dank aan Karen voor het bedenken van de naam KlankBart

Dat is ook mijn idee over wat ik wil met KlankBart. KlankBart, hèt klankbord voor al uw Audio/Video vragen. Installateurs en audio video winkels kunnen mijn hulp inschakelen bij advies of installatie van thuisbioscoop projecten. Ik ben al jaren heel enthousiast over de videoprojectoren van het merk ‘Barco Residential’ die ik exclusief lever via een dealernetwerk. Dit geldt ook voor de merken projectieschermen Adeo, OS Screen en Screen Excellence, de oplossingen van Gefen, en de bioscoopstoelen van Fortress Seating.

Profiel van Bart van Vreedendaal (KlankBart) weergeven

Na de beëindiging van Clofis heeft KlankBart de distributie van een aantal merken die in het verleden door Clofis werden geïmporteerd overgenomen.