Waarom 4K ?

Projectie laat door de grote beeldbreedte geweldige extra detail zien van 4K resolutie die je gewoon niet kunt zien op een standaardformaat TV. Net als in een bioscoop creëert het hele gezichtsveld een levensechte ervaring. Optoma is nu marktleider op het gebied van 4k UHD home cinemaprojectie.

EISA award 2020-2021 klein

 

 

Heel aantrekkelijke Formovie thuis bioscoop projectoren:

Formovie thuisbioscoop projectoren

Formovie 4k UHD thuisbioscoop laser projectoren

Formovie 4k UST Ultra short throw TV projectoren (TV-vervanger)

Accessoires zoals HDMI kabels

Projectieschermen

Andere projectoren en projectieschermen

Enkele kerneigenschappen van projectoren

4K UHD Resolutie

4k resolutie

Lasertechnologie

Compatibel met HDR en HLG

HDR split screen

240Hz smooth motion

Wat is DLP 4K UHD met XPR-technologie?

Een geavanceerd DMD DLP-ontwerp met één chip dat 8,3 miljoen pixels op het scherm kan genereren voor nauwkeurige, vlijmscherpe beelden van hoge kwaliteit.

4K UHD vs 1080p

4K UHD vs 1080p

Biedt ultieme duidelijkheid voor thuisgebruikers
4K UHD brengt inhoud tot leven met spannende details, kleuren en contrast voor een verbluffend meeslepende ervaring. Dit garandeert vlijmscherpe, levendige beelden die meer details kunnen weergeven dan standaard HD – en repliceert de onvergetelijke ervaring van het bijwonen van een digitale bioscoop.

Uitzonderlijke resolutie
Optoma 4K Ultra HD biedt vier keer zoveel pixels als Full HD 1080p. Dat zijn 8,3 miljoen pixels op het scherm (3840 x 2160), waardoor elke scène realistischer wordt met meer diepte en licht- en schaduwdetails. Hierdoor kun je dichter bij het scherm zitten voor een echt meeslepende ervaring.