Rithum logo

Rithum Switch

Rithum is een slim bedieningspaneel voor thuis dat uw verlichting, audio en klimaatregeling combineert in één eenvoudige slimme schakelaar met touchscreen. Het hele gezin kan eenvoudig de perfecte verlichting, geluid en temperatuur instellen zonder telefoon, app of training.

Rithum muurpanelen:

Philips Hue slimme verlichting en Sonos-audio

Out of the box werkt Rithum Switch met Philips Hue-lampen voor de slimme lichtsysteembediening en Sonos-audiosystemen als slim audiobedieningspaneel. Anderen hebben een eenvoudig te installeren plug-in nodig, zoals Tado of Homey. Bovendien maakt de generieke HTTPviaSD-integratie voor de knutselaars controle mogelijk over vrijwel alles dat HTTP-verzoeken gebruikt.

Updates op afstand zorgen ervoor dat u altijd over de nieuwste functies beschikt. Bent u op zoek naar een verlichtingscontrolesysteem voor thuis dat kan worden geïntegreerd met uw verlichtings- en audiosystemen? Zoek niet verder. Lees verder voor meer informatie over de Rithum smart home switch en hoe uw huis kan profiteren van het geavanceerde Rithum domotica-bedieningspaneel.

Plugins for Rithum

Rithum werkt met oa deze merken