BESTE THUISBIOSCOOP

Hét antwoord op alles voor de thuisbioscoop

Wilt u een professionele thuisbioscoop van hoge kwaliteit? Wilt u een ruimte in uw woning of bedrijf ombouwen tot home cinema? Wilt u uw woonkamer kunnen gebruiken als thuisbioscoop zonder storende flatscreen? Zoekt u voor uzelf of als installateur naar een mooie oplossing om een projector en/of projectiescherm in het interieur te integreren? KlankBart biedt een ruim aanbod aan high-end en hightech oplossing op het gebied van home cinema beleving.

Films beleven als nooit tevoren

Een thuisbioscoop wordt, anders dan een TV, opgebouwd uit verschillende componenten. De meeste sets bestaan uit een beamer, een geluidsinstallatie en een projectiescherm. Uiteraard is de home cinema compleet te maken met bioscoopstoelen voor een optimale beleving. Een van hoofdrolspelers in de thuisbioscoop is het projectiescherm. Dankzij de grootte, die met geen enkele breedbeeld-tv te vergelijken is, ontstaat het ultieme bioscoopgevoel. Met haarscherp beeld, een ongelooflijke kleurechtheid en een geluidsbeleving waarin je helemaal in op kunt gaan, kijk je geen film of serie, maar beleef je deze.

Voor installateurs en particulieren

KlankBart is leverancier van nummer één labels binnen de wereld van geluid en beeld. We bieden alles voor thuisbioscoop ervaringen die onvergetelijke indrukken maken. Wij zijn partner van veel thuisbioscoop installateurs, dus  aarzel niet om contact met ons op te nemen wanneer u meer informatie wilt.

BARCO HOME CINEMA SERIES

Barco home cinema projectoren zijn hoogwaardige thuisbioscoop projectoren die custom made, handmatig in elkaar worden gezet. Dankzij speciaal geselecteerde lenzen en kleurwielen geven Barco projectoren een onderscheidend scherp beeld en een uitstekende kleurechtheid. Bijna alle modellen zijn met verschillende lenzen leverbaar. Barco heeft diverse 4k DLP home cinema modellen, waaronder de Medea, de Balder 4k home cinema projector en de Loki projector 4k home cinema projector.

projectiondesign quantum wit

OPTOMA 4K PROJECTOREN

Optoma is marktleider op het gebied van 4k UHD home cinema projectie. Met 4K projectie genieten uw klanten dankzij een grote beeldbreedte en 4K resolutie van gedetailleerde en levensechte ervaring die met een standaard tv-formaat niet te realiseren zijn. Wij zijn leverancier van o.a. de volgende Optoma 4K projectoren:

 

 

Optoma no1 4k brand

THUISBIOSCOOPSTOELEN

Fortress Seating bioscoopstoelen maken de thuisbioscoop beleving helemaal af. Fortress stoelen kunnen compleet naar wens als maatwerk thuisbioscoop stoel worden gemaakt en zijn D-Box voorbereid te leveren.