thuisbioscoop

thuisbioscoop projectoren voor de perfecte home cinema thuis

Barco, voorheen projectiondesign® avielo homecinema projectoren, voor de meest veeleisende thuisbioscoop toepassingen.

Barco logo

Barco residentieel is de home cinema serie van Barco. In deze modellen zitten kleurwielen die speciaal bedoeld zijn voor thuisbioscoop en speciaal geselecteerde lenzen. Deze projectoren worden met de hand in elkaar gezet, speciaal voor iedere klant.

Het grote voordeel van een Barco projector is het zeer scherpe beeld, en de kleurechtheid. Bovendien zijn er in bijna alle modellen verschillende lenzen leverbaar, met deze drie eigenschappen onderscheidt Barco zich van de concurrentie.

Er zijn verschillende modellen leverbaar:

De Quantum is een heel kleine projector, en is bedoeld voor de kleinere projectieschermen.
De Optix is een heel mooie projector met twee lampen erin, en verwisselbare lenzen. De Helios is een state of the art projector, een 3 DLP chip machine.

Nieuw zijn nu de 4k DLP Home Cinema modellen, de Medea, de Balder 4k home cinema projecor en de Loki projector 4k home cinema projector.

projectiondesign® is een Noorse fabrikant van high performance DLP™ projectoren (beamers), gespecialiseerd in projectoren voor uitdagende toepassingen en de high-end homecinema markt. Pas opgericht in 2001, door de ontwerpers achter het merk ASK, behoort projectiondesign® tot de meest innovatieve merken uit de ProAV markt. Naast de fabricagevestiging in Fredrikstad Noorwegen, zijn er kantoren in Singapore, Dubai, Milaan en New York. De avielo projectoren worden exclusief verkocht via een geselecteerd dealernetwerk. In 2013 is projectiondesign volledig overgenomen door Barco, vanaf nu worden deze modellen onder de Barco naam verkocht.

Fortress bioscoopstoelen
meer informatie over de bioscoopstoelen van Fortress

Ik adviseer de stoelen van Fortress Seating in uw thuisbioscoop om het echt helemaal mee af te maken. Het grote voordeel van Fortress is dat de stoelen helemaal naar wens kunnen worden gemaakt, en alle modellen zijn D-Box voorbereid te leveren.


DVDO videoprocessors en HDMI switch

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.