THUISBIOSCOOP

Barco, voorheen projectiondesign® avielo homecinema projectoren, voor de meest veeleisende thuisbioscoop toepassingen.

Barco residentieel is de home cinema serie van Barco. In deze modellen zitten kleurwielen die speciaal bedoeld zijn voor thuisbioscoop en speciaal geselecteerde lenzen. Deze projectoren worden met de hand in elkaar gezet, speciaal voor iedere klant.

Het grote voordeel van een Barco projector is het zeer scherpe beeld, en de kleurechtheid. Bovendien zijn er in bijna alle modellen verschillende lenzen leverbaar, met deze drie eigenschappen onderscheidt Barco zich van de concurrentie.

Er zijn verschillende modellen leverbaar:

De Optix was een heel mooie projector met twee lampen erin, en verwisselbare lenzen. De Helios was een state of the art projector, een 3 DLP chip machine. Beide modellen worden niet meer geproduceerd sinds 2019.

Nieuw zijn nu de 4k DLP Home Cinema modellen, de Medea, de Balder 4k home cinema projecor en de Loki projector 4k home cinema projector.

projectiondesign® was een Noorse fabrikant van high performance DLP™ projectoren (beamers), gespecialiseerd in projectoren voor uitdagende toepassingen en de high-end homecinema markt. Pas opgericht in 2001, door de ontwerpers achter het merk ASK, behoorde projectiondesign® tot de meest innovatieve merken uit de ProAV markt.  In 2013 is projectiondesign volledig overgenomen door Barco, vanaf deze datum worden deze modellen onder de Barco naam verkocht.

DVDO videoprocessors en HDMI switch

Fortress bioscoopstoelen

Ik adviseer de stoelen van Fortress Seating in uw thuisbioscoop om het echt helemaal mee af te maken. Het grote voordeel van Fortress is dat de stoelen helemaal naar wens kunnen worden gemaakt, en alle modellen zijn D-Box voorbereid te leveren.