BESTE PROJECTIESCHERMEN

Projectiedoek in de hoofdrol

Voor een optimale filmbeleving is de juiste keuze voor het juiste projectiescherm doorslaggevend. Zowel op het gebied van kijk- en geluidsbeleving, maar ook op gebied van installatiemogelijkheden zijn er diverse opties.

Oprolbaar projectiescherm

Een oprolbaar scherm verdwijnt in een onopvallende cassette die aan het plafond wordt gemonteerd. Er hoeft geen wanden vrij gehouden te worden voor de projectie. Het scherm rolt eenvoudigweg vóór het meubilair of de wandversiering uit de cassette. Géén verlies van ruimte dus voor een breedbeeld, maar alle ruimte om de ruimte en het interieur optimaal te benutten

GELUID DOORLATENDE PROJECTIESCHERMEN

Surround is een intense geluidsbeleving. Geluiddoorlatende projectieschermen gaan nog een stapje verder door het geluid niet vanuit naast het beeld te laten komen, maar er dwars doorheen. Met een geluiddoorlatend projectiescherm beleeft u niet alleen beeld vanaf het doek, maar ook geluid.

KlankBart heeft verschillende merken projectieschermen in het leveringsprogramma. Elk merk heeft z’n eigen specifieke eigenschappen:

SCREEN MATTE PROJECTIESCHERMEN

Het perfecte projectiescherm dient het geprojecteerde licht op een gelijkmatige manier en zonder onregelmatigheden over een zo groot mogelijke hoek te reflecteren. Daarbij is glans een veroorzaker van ongelijkmatige lichtverdeling en kleurverschuiving. Matte PVC doeksoorten laten altijd nog een kleine hoeveelheid glans zien. Matte textielsoorten daarentegen hebben de eigenschap licht in alle richtingen gelijkmatig uit te stralen. OS Screen gebruikt een synthetisch textiel met titanium oxide coating voor extreme matheid en daarmee perfecte lichtdiffusie. Ook Screen Excellence maakt gebruik van een stoffen doek.

ADEOSCREEN

Adeo is fabrikant van zowel frame schermen (type Plano) voor vaste montage aan de wand als ook van oprolbare projectieschermen. Deze oprolbare projectieschermen kunnen naar keuze handmatig of gemotoriseerd worden bediend.

SCREEN EXCELLENCE

Screen Excellence produceert verschillende soorten akoestisch transparante projectieschermen met geluid doorlatend doek met een zeer hoge standaard. Geluid vindt zich geen weg langs het projectiescherm, maar er doorheen. Het effect is een ultieme thuisbioscoop ervaring.