Hi-Shock logo

Alles over onze 3D-brillen

Vind hier alles over 3D-brillen en waar u op moet letten bij de aanschaf ervan.

Waar heb ik eigenlijk een 3D-bril voor nodig?

Sinds Avatar in 2009 uitkwam in de bioscopen, worden 3D-films beschouwd als een integraal onderdeel van de cinema. Maar niet alleen in de bioscoop heeft 3D-technologie zijn intrede gedaan, ook televisies, projectoren, thuisbioscoopsystemen of gameconsoles zijn nu klaar om adembenemende 3D-films in uw leven te brengen. Zo werd niet alleen de 3D-televisie een alledaags object, maar ook de bijpassende 3D-bril.

Als u graag 3D-films in de bioscoop bekijkt, is er geen reden om deze ervaring niet bij u thuis te halen. In de loop van de tijd ontwikkelden 3D-tv’s, 3D-projectoren en 3D-monitoren zich verder en werden dienovereenkomstig gunstiger in aanschaf. Zo staat niets het 3D-genot in uw eigen woonkamer in de weg.

Uw eigen 3D-thuisbioscoopsysteem heeft tal van voordelen. Een filmavondje is aanzienlijk goedkoper dan naar de bioscoop gaan, je bespaart veel tijd en natuurlijk is het veel comfortabeler om op je eigen bank te zitten. De 3D-bril van Hi-SHOCK maakt van uw woonkamer het grote scherm en biedt u en uw gezin verbazingwekkend entertainment. Hi-SHOCK produceert 3D-brillen van de hoogste kwaliteit, die zijn concurrenten veruit overtreffen, en tegen een veel betere prijs, met buitengewone duurzaamheid.

Hi-Shock DLP link 3D brillen, oa voor Optoma en BenQ DLP projectoren

Hi-Shock Bluetooth RF 3D-brillen voor Sony, Epson en JVC projectoren

Volfoni RF 3D-brillen voor 3D projectoren van bijvoorbeeld Barco

Er zijn enkele demomodellen beschikbaar met korting

Welk 3D-signaal of welke transmissietechnologie gebruikt uw projector?

Hi-SHOCK rekent op verschillende 3D-technologieën om zijn concurrenten succesvol tegen te gaan. Of het nu gaat om DLP-projectoren, RF-projectoren of televisies met actieve sluitertechnologie, Hi-SHOCK dekt alle ruimtes af met technologie van hoge kwaliteit.

De geïntegreerde batterijen hebben een enorme kracht. Eenmaal opgeladen, kun je tot 30 films kijken. De fabrikant raadt nog steeds aan om een pauze te nemen om vermoeide ogen te voorkomen. Eén keer opladen met een gewoon USB-apparaat duurt tussen de 2 en 4 uur.

De drie meest voorkomende transmissiesignalen voor 3D-brillen zijn Bluetooth, DLP (Digital Light Processing) en RF (Radiofrequentie). Als u niet weet welke technologie er in uw televisie of projector wordt gebruikt, bekijk dan de bijbehorende handleiding of voer eenvoudigweg een Google-zoekopdracht uit naar de modelbeschrijving en voeg als zoekterm “3D-signaal” of “3D-technologie” toe.