Prowork logo plat

Ervaar de passie van PROWORK

Prowork Home Systems is al jarenlang dé specialist in domotica oftewel huisautomatisering. Daarnaast is Prowork ook een expert op het gebied van audiosystemen, thuisbioscopen en de integratie van beveiliging in en om uw huis. Wij maken uw woon- of werkomgeving aangenamer, comfortabeler, veiliger en energiezuiniger dankzij slimme technieken.

Audio & video domotica

Overweegt u een thuisbioscoop, streaming audio, een multiroom audio systeem of een homecinema opstelling? Ga dan voor beeld en geluid van de hoogste kwaliteit! Wij leveren én installeren de betere audio- en video domotica apparatuur en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Bovendien garanderen wij de hoogste kwaliteit en de nieuwste modellen met de voor ons vanzelfsprekend uitstekende garantie.

Meer dan een thuisbioscoop

Bij Prowork vinden we dat onze klanten eindeloos moeten kunnen genieten van beeld en geluid en dat houdt meer in dan enkel een thuisbioscoop. Dat betekent dat onze producten van goede kwaliteit zijn en wij alle ins en outs van het systeem kennen. Dit in combinatie met de juiste installatie en afstelling garandeert urenlang kijk- en luisterplezier. Indien gewenst verzorgen we zelfs een integratie met uw domoticaysteem. Wij werken daarom met gerenommeerde merken zoals Bowers & Wilkins, NAD, DENON, Bluesound, Sonos, Optoma en Sony. Deze  merken zijn niet alleen kwalitatief goed, ze zijn ook naadloos te integreren in onze domoticasystemen zoals Control4 en KNX.

Advies aan huis

Een goede audio-installatie of thuisbioscoop verdient een goed advies. Voor een eerste indruk kunt u inspiratie op doen in ons Experience Center. Indien gewenst komen we ook bij u thuis langs. Om de ruimte zelf te beoordelen, advies te geven over de juiste opstelling of om apparatuur ter plaatse te testen.

Installateur gespecialiseerd in:

Adres gegevens

Openingstijden

Prowork Home Systems

Mastbos 17a
5531 MX Bladel
Telefoon: (0497) 36 95 55

 Maandag  Op afspraak
 Dinsdag  Op afspraak
 Woensdag  Op afspraak
 Donderdag  Op afspraak
 Vrijdag  Op afspraak
 Zaterdag  Gesloten
 Zondag  Gesloten

Bezoek hier de website van Prowork.