KanexPro logo

KanexPro

KanexPro heeft een complete selectie van A / V-connectiviteitsbehoeften. Bij het plannen van digitale installaties zult u merken dat we een breed assortiment A / V-connectiviteitsproducten hebben waarmee u HD-signaaltransmissies kunt uitzenden, uitbreiden, splitsen of vermenigvuldigen. Eenvoudig en voordelig.

We hebben de volledige lijn KanexPro Displayport en HDMI kabels, voor lange lengte kabel zijn er actieve HDMI kabels en optische HDMI kabels geschikt vor 4K tot een lengte van 100 meter.

Met een compleet assortiment A / V-connectiviteitsproducten omvat onze productlijn HDMI-matrix- en VGA-matrix-switchers, HDMI- en DVI-extenderoplossingen, HDMI-splitters en versterkeroplossingen. Naast de KanexPro Signal Division-producten bieden we een complete selectie van HDMI-kabels en -adapters met hoge resolutie voor flexibele A / V

Over KanexPro

KanexPro is een toonaangevende leverancier van connectiviteitsoplossingen voor de IT- en AV-markten. KanexPro biedt integrators toegang tot de beste AV-connectiviteitsproducten die de mogelijkheid bieden om HD-signaaloverdrachten eenvoudig en voordelig uit te zenden, uit te breiden, te splitsen of te vermenigvuldigen in elke installatieomgeving overal ter wereld. We hebben een lange geschiedenis in het leveren van state-of-the-art connectiviteitsoplossingen voor de AV-industrie in onderwijs, bedrijfsleven, overheid, entertainment, gezondheidszorg en andere markten. Onze missie is altijd om betrouwbare en betaalbare technologie van het hoogste niveau te creëren.

Ook KanexPro dealer worden? Wij zijn net gestart met KanexPro en zoeken nog meer dealers? Interesse? Neem contact op met 071 2600 311 of per e-mail

KanexPro productgroepen:

4K UHD vs 1080p

4K UHD vs 1080p

Uitzonderlijke resolutie
4K Ultra HD biedt vier keer zoveel pixels als Full HD 1080p. Dat zijn 8,3 miljoen pixels op het scherm (3840 x 2160), waardoor elke scène realistischer wordt met meer diepte en licht- en schaduwdetails. Hierdoor kun je dichter bij het scherm zitten voor een echt meeslepende ervaring.