OVER ONS

KlankBart is distributeur voor Nederland en de Benelux van projectoren en projectieschermen voor thuisbioscopen. Installateurs en audio-video winkels kunnen de hulp van KlankBart inschakelen voor advies en/of installatie van thuisbioscoop projecten.
KlankBart is opgericht in 2012 door Bart van Vreedendaal met als doel dealers en installateurs beter te kunnen ondersteunen met hun advies en installatie van hun thuisbioscoop projecten. Sinds 2019 richten we ons ook rechtstreeks op de particulieren markt.

Oprichter en beeld- en geluidsfanaat Bart van Vreedendaal is al ruim 30 jaar werkzaam in de audio- en videobranche. Met als latere specialisatie grootbeeld projectie. Service is binnen KlankBart een groot goed. Als dealer van grote namen binnen de wereld van projectieschermen en cinema projectoren is een uitstekende erg belangrijk. We zullen er altijd alles aan doen om te zorgen dat u goed geïnformeerd wordt over de diverse mogelijkheden. Bij realisatie van bij ons aangekochte home cinema sets dragen we zorg voor een perfecte levering en/of plaatsing.

(071) 26 00 311

WIE IS BART?

Na 20 jaar gewerkt te hebben voor Clofis Nederland bv in Zoetermeer heb ik in 2012 besloten om voor mezelf te gaan beginnen. Dus heb ik m’n eigen groothandel gestart.  De laatste jaren heb ik mij steeds meer gespecialiseerd in oplossingen voor de thuisbioscoop en ben deze kennis nu gaan gebruiken in mijn eigen bedrijf; ’KlankBart’

Op Wikipedia staat bij de omschrijving van klankbord oa: In figuurlijke zin is een klankbord een persoon wier opinie of mening wordt gevraagd. Met dit in gedachte is de naam KlankBart bedacht.

Dat is ook mijn idee over wat ik wil met KlankBart. KlankBart, hèt klankbord voor al uw Audio/Video vragen. Installateurs en audio video winkels kunnen mijn hulp inschakelen bij advies of installatie van thuisbioscoop projecten. Ik ben al jaren heel enthousiast over de videoprojectoren van het merk ‘Barco Residential’ die ik exclusief lever via een dealernetwerk. Dit geldt ook voor de merken projectieschermen Adeo, OS Screen en Screen Excellence, de oplossingen van Gefen, en de bioscoopstoelen van Fortress Seating.

Profiel van Bart van Vreedendaal (KlankBart) weergeven

Na de beëindiging van Clofis heeft KlankBart de distributie van een aantal merken die in het verleden door Clofis werden geïmporteerd overgenomen.

Pagina met links van vrienden en relaties van mij

KlankBart Sitemap: