Ultra High Speed HDMI-kabel


Gefen Ultra High Speed HDMI-kabels leveren uitzonderlijke video- en audiokwaliteit voor de ultieme entertainmentervaring. Deze kabels zijn gecertificeerd om een hoge bandbreedte te ondersteunen. HDMI 4K / 8K-functies. – Lengte 2m

Sluit een HDMI-bron aan op een HDMI-scherm, distributieversterker of extender op een hoogwaardig beeldscherm met deze Premium High Speed ​​gecertificeerde dunne HDMI-kabel. Premium High Speed Certified HDMI kabel – Lengte 2m

Met deze Ultra High Speed ​​Certified HDMI-kabels kunt u een HDMI-bron, distributieversterker, extender of computer aansluiten op een HDMI-compatibel beeldscherm. Met een lengte van 1m, 2m, 3m, 10m en 15m zijn deze HDMI-kabels de beste patchkabels om te gebruiken wanneer de ruimte krap is en topprestaties een must zijn.

3 jaar garantie

De Certified Premium High Speed ​​HDMI®-kabel is ontworpen om te voldoen aan de hoogste HDMI-prestatienormen en deze zelfs te overtreffen. Getest en gecertificeerd door HDMI Authorized Test Centers om ervoor te zorgen dat ze alle functies ondersteunen in de nieuwste HDMI-specificatie, deze kabels leveren 18 Gbps bandbreedte en de certificering betekent dat deze kabels gegarandeerd werken met alle moderne 4K-apparatuur, de Certified Premium High Speed ​​HDMI Kabel zou uw enige keuze moeten zijn voor al uw 8K, 4K- en High Speed ​​HDMI-beeldschermbehoeften.

Het Premium HDMI Cable Certification Program is het programma van de makers van HDMI-technologie. Het omvat aanvullende en verbeterde kabeltests en een authenticatie- en verificatieprogramma.

De kabels zijn getest om ervoor te zorgen dat ze de volledige 48 Gbps-bandbreedte van de HDMI 2.1-specificatie ondersteunen, plus een EMI-test om ervoor te zorgen dat kabels interferentie met draadloze signalen minimaliseren.

Prestaties en waarde. Op Premium HDMI-kabels wordt vertrouwd voor hogere prestaties en waarde en zijn de enige kabels die zijn getest en gecertificeerd door HDMI Authorized Test Centers om ervoor te zorgen dat ze ondersteuning bieden voor HDMI 2.1-specificatie met hoge bandbreedte.
Kabels worden getest tot de volledige 48 Gbps en met een EMI-test, en elke lengte van elke modellijn wordt getest en gecertificeerd. En er worden regelmatig “Lifetime Audit Testing” uitgevoerd om ervoor te zorgen dat kabels blijven voldoen aan de eisen voor het geval dat hun voortdurende productie variaties in materialen of fabricage kan bevatten.
Vertrouw de kabel met het label. Alleen Premium HDMI-kabels mogen het officiële Premium HDMI-kabelverificatielabel weergeven en promoten.
De kracht van verificatie. Iedereen kan de HDMI-smartphone-scanapp gebruiken om de certificering en productinformatie van de kabel te verifiëren.
Wees klaar voor de toekomst. Kabels die onder dit programma zijn gecertificeerd, zorgen ervoor dat installaties klaar zijn voor de huidige 8K, 4K / UltraHD-omgeving en toekomstbestendig zijn voor de prestaties die nodig zijn bij het upgraden of vervangen van apparatuur.

€ 49,-

Gefen HDMI 2.1 kabel detail
Ader detail Gefen HDMI 2.1 kabel

Gefen Ultra High Speed kabel

48GBps HDMI 2.1 kabel

Ondersteuning voor alle functies uit HDMI 2.1 specificatie

8K / 4K / 1080p

Gefen Ultra High Speed HDMI 2.1 kabel

Gefen Ultra High Speed Certified HDMI 2.1 kabel – Lengte 2 meter

Kenmerken:

  • Slanke, duurzame afgeschermde kabel met een buigradius van 2″ voor eenvoudigere installatie.
  • Ondersteunt hogere videoresoluties en snellere vernieuwingsfrequenties, waaronder 8K60Hz en 4K120Hz.
  • Ondersteunt dynamische HDR.
  • Ultra-High-Speed HDMI-kabel ondersteunt 48Gbps bandbreedte.
  • eARC vereenvoudigt connectiviteit en ondersteunt de meeste geavanceerde audioformaten en kwaliteit.
  • Verbeterde gaming- en mediafuncties (VRR / QMS / QFT / ALLM).
  • Ondersteunt 8K/10K-resoluties voor commercieel AV- en speciaal gebruik.
  • HDMI 2.1-specificatie is achterwaarts compatibel met eerdere versies.
  • Coaxiale geometrie biedt meer EMI, flexibiliteit en overspraakkarakteristieken in vergelijking met twist pair-geometrie.

Gefen Ultra High Speed Certified HDMI 2.1 kabel – Lengte 2 meter

Gefen Premium Ultra High Speed Certified HDMI 2.1 kabel – Lengte 2 m

Gefen HDMI 2.1 kabel eigenschappen

4K UHD 60Hz 4:4:4

Met meer dan acht miljoen pixels biedt de Ultra HD 4K-resolutie vier keer meer details dan Full HD, voor scherpere,
levensechte beelden en rijkere kleuren, zodat u dichter bij het scherm kunt zitten en kunt genieten van een meeslepende ervaring.

HDMI Premium

3 jaar garantie

Gefen logo

Specificaties

Algemeen

Bandbreedte 48Gbps
Ondersteunde resoluties 8K / 4K / 1080p. 120fps, Dynamic HDR
Max pixel klok
eARC ondersteuning Ja
3D Ja
HDMI HDMI 2.1 HDCP 2.2 / EDID/DOC/CEC
Audio ondersteuning DTS Master, DTS X, Dolby TrueHD, Dolby Atmos
Keurmerken en Veiligheid CE / RoHs / CL3
Afmetingen connector 19mm x 17,5mm x 10,1 mm
kabel lengte  2 meter
GEF-CAB-HS-HDMI-2M


Gewicht en afmetingen

Netto gewicht 100 gram
Kabellengte 2 meter
Artikelcode GEF-CAB-HS-HDMI-2M
EAN 888814007503