OPTOMA UHD51 4K UHD PROJECTOR

Indrukwekkende nieuwe 4K – UHD thuisbioscoop projector – UHD51

Filmfans kunnen nu genieten van indrukwekkende 4K UHD-beelden van bioscoopkwaliteit in hun eigen huis met de lancering van een nieuwe thuisprojector, de  Optoma  UHD51. Samen met 4K kristalheldere details, beschikt het nieuwe model over geavanceerde PureMotion frame-interpolatiebewerking voor de ultieme ervaring op groot scherm.

In het verlengde van het enorme succes van de huidige Optoma 4K UHD – home cinema modellen, blijft Optoma het assortiment uitbreiden en bieden we nog meer keuze tegen een betaalbare prijs aan thuisgebruikers.

Met geavanceerde PureMotion frame-interpolatietechnologie produceert dit model opvallende afbeeldingen. Deze geavanceerde verwerking elimineert bewegingsonscherpte of beeldbibber, zelfs in snelle actiefilms of snelle sporten.

De stijlvolle UHD51 is uitgerust met de nieuwste technologie en functies en beschikt over High Dynamic Range (HDR) -compatibiliteit, HDCP 2.2-ondersteuning en een stereoluidspreker die krachtige audio biedt.

De installatie is eenvoudig met verticale lensverschuiving voor een probleemloze positionering en een verschillende ingangen, zoals twee HDMI-poorten. Bovendien is de compacte UHD51 lichtgewicht en gemakkelijk te verplaatsen en produceert hij bij 2400 lumen heldere beelden voor levensecht entertainment op groot scherm, zelfs bij omgevingslicht.

Met volledig 8,3 miljoen pixels op het scherm voldoet het nieuwe model aan de Consumer Technology Association (CTA) -vereisten voor 4K UHD en voldoet het aan de standaarden die compatibel zijn met CTA High Dynamic Range (HDR). Dit garandeert vlijmscherpe, levendige beelden die meer details kunnen weergeven dan standaard HD – waarmee de onvergetelijke ervaring van het bijwonen van een digitale cinema wordt gereproduceerd.

Uitgerust met Optoma’s Amazing Colour-technologie met een verbeterd kleurenwiel en meerdere modi en instellingen om uit te kiezen, hebben gebruikers de vrijheid om de beste instelling voor de inhoud te selecteren. Elke modus is verfijnd door Optoma’s deskundige kleurenteam om superieure kleurenprestaties te garanderen. De referentiemodus reproduceert nauwkeurige 100% Rec.709 HDTV-uitzendspecekleuren – zodat de reproductie van de filmische kleuren precies zo is als de regisseur het bedoelde.

Een volledige specificatie voor de UHD51, samen met informatie over het volledige assortiment, brochures en afbeeldingen van de projectoren zijn beschikbaar vanaf april 2018

UHD51 key features

4K UHD resolution and HDR compatible

Amazing colour – accurate 100% Rec.709 colours, 2400 lumens

Fluid viewing – PureMotion frame interpolation processing

Digital connectivity – 2x HDMI and HDCP 2.2 support

Easy set-up and operation – vertical lens shift

Powerful sound – built-in stereo speakers

USB power – to stream content via HDMI dongle

Whisper quiet operation – 25dB (typical)

Specifications

UHD51

Resolution

4K UHD

Lamp life

15,000 hours

Weight

5.22kg

Contrast ratio

500,000:1

Brightness

2400 ANSI lumens

Throw ratio

1.211.59:1

Lens shift

Vertical: +10%

Screen sizes

0.87 – 7.68m (34.1” – 302.4“) diagonal 16:9

Built-in speakers

2x 5W

3D

Full 3D

Dimensions

392 x 281 x 118mm (w x d x h)

Connection

2x HDMI
VGA

Audio in

Audio out

S/PDIF out

12V trigger

USB-A power

USB service

-Ends-