Optoma N serie bring people together

Optoma 4k monitoren

Optoma’s N-Series Professionele Displays zijn ontworpen om naadloos aan te sluiten bij de behoeften van zakelijke professionals. Door naar onze klanten te luisteren, creëert Optoma oplossingen die de uitdagende barrières wegnemen waarmee bedrijven tegenwoordig worden geconfronteerd. Het resultaat; intuïtieve gebruiksvriendelijke software die in harmonie werkt met de manier waarop u presenteert en samenwerkt.

Optoma N-serie 4k UHD LED monitoren

Optoma 3-serie interactieve touch monitoren

Optoma 5-serie Gen2+ interactieve touch monitoren

Optoma accessoires

Accessoires

Andere Optoma projectoren en projectieschermen

Enkele kerneigenschappen van Optoma projectoren

4K UHD Resolutie

4k resolutie

Lasertechnologie

Compatibel met HDR en HLG

HDR split screen

240Hz smooth motion

4K UHD vs 1080p

4K UHD vs 1080p

Biedt ultieme duidelijkheid voor thuisgebruikers
4K UHD brengt inhoud tot leven met spannende details, kleuren en contrast voor een verbluffend meeslepende ervaring. Dit garandeert vlijmscherpe, levendige beelden die meer details kunnen weergeven dan standaard HD – en repliceert de onvergetelijke ervaring van het bijwonen van een digitale bioscoop.

Uitzonderlijke resolutie
Optoma 4K Ultra HD biedt vier keer zoveel pixels als Full HD 1080p. Dat zijn 8,3 miljoen pixels op het scherm (3840 x 2160), waardoor elke scène realistischer wordt met meer diepte en licht- en schaduwdetails. Hierdoor kun je dichter bij het scherm zitten voor een echt meeslepende ervaring.