Optoma ZH520 full HD laser projector

Compacte Full HD-laserprojector met hoge helderheid
De ZH520 is een van Optoma’s meest compacte en probleemloze Full HD 1080p DuraCore laserprojectoren tot nu toe. Deze projector van 5500 lumen is ontworpen voor onderhoudsvrij continu gebruik en levert krachtige beeldprestaties met flexibele installatiefuncties en uitgebreide connectiviteitsopties in een gestroomlijnde, compacte vormfactor, tot 34% kleiner dan eerdere Optoma-modellen.¹

Om Optoma’s streven naar duurzaamheid te ondersteunen, verlaagt de ZH520 het stroomverbruik tot 45% in vergelijking met Optoma’s op lampen gebaseerde projectoren.² Energiebesparende DuraCore-lasertechnologie zorgt voor een lange levensduur van het product tot 30.000 uur zonder dat er extra lampen nodig zijn. minimaal onderhoud en is kwikvrij, waardoor de ecologische voetafdruk verder wordt verlaagd.

Een bijkomend voordeel is dat de ZH520 een externe voeding heeft die meer betrouwbaarheid, draagbaarheid en energiezuinigheid biedt.

De milieuvriendelijke verpakking is ontworpen met het oog op het milieu en bevat tot 97% recyclebare materialen.³ Bovendien maakt het compacte product- en verpakkingsformaat van de ZH462-projector het mogelijk om 2x meer producten per container te vervoeren, wat resulteert in een efficiëntere logistiek om verder te helpen CO2-uitstoot verminderen.¹

De ZH462 is geschikt voor vergaderruimten, directiekamers en andere bedrijfsruimten en beschikt over 360-graden- en portretmodus voor een flexibele opstelling. Voor ultiem gemak wordt hij geleverd met een RS232-aansluiting voor monitoring en bediening en een ingebouwde luidspreker.

€ 2.299,-

Optoma ZH400 compacte 4000 lumen DuraCore laser projector

Heldere 5000 lumen voor projectie met omgevingslicht
Full HD 1080p DuraCore  laserprojector, compatibel met 4K UHD en HDR

Milieuvriendelijk ontwerp
Laag stroomverbruik, energiebesparing en een lange levensduur van het product

Externe voeding
Meer betrouwbaarheid, draagbaarheid en energie-efficiëntieExterne voeding
Meer betrouwbaarheid, draagbaarheid en energie-efficiëntie

Compacte behuizing voor eenvoudige installatie

1,1x zoom, 360 graden en staande projectie

Ontworpen voor de toekomst

We zetten ons in om de algehele ecologische voetafdruk van onze producten te verkleinen, zodat we de planeet goed kunnen doen.

Bij het ontwerpen van innovatieve producten met het oog op duurzaamheid wordt rekening gehouden met elke fase van de levenscyclus van een product, van ontwerp, fabricage, verpakking en logistiek tot gebruik.

eco vriendelijk

Lights on viewing

Deze allround projector voor thuisentertainment combineert een hoge helderheid en levendige kleuren voor levendige, levensechte beelden in goed verlichte omgevingen – ideaal voor het kijken van tv-programma’s, sport en films of gamen met familie of vrienden op elk moment van de dag.

Zichtbaar met omgevingslicht

Vierhoekcorrectie

Pas de keystone in zowel het verticale als het horizontale vlak aan. U kunt elke hoek van de afbeelding afzonderlijk vervormen om een perfect vierkante afbeelding te creëren. Ideaal voor het stapelen van afbeeldingen, ongelijke wanden of waar de plaatsing van de projector onhandig is en onder een hoek moet worden geïnstalleerd.

4 hoeks correctie

full HD – resolutie

1920×1080 full HD

Optoma FullHD uitleg

Compatibel met HDR en HLG

Kan zowel HDR10- als Hybrid Log Gamma (HLG) HDR-inhoud ontvangen en weergeven. Met deze Optoma-projector ziet u veel meer details en textuur. Objecten zien er steviger en levensechter uit en door de extra details ontstaat er meer diepte.

Optoma HDR kantoor

Amazing Colour

Bekijk uw films, tv-programma’s en speel games met verbluffende kleuren in elke omgeving.

Optoma-projectoren bieden betrouwbare prestaties die geschikt zijn voor elke inhoud en omgeving.

Onze thuisprojectoren zijn in staat het Rec.709-kleurengamma, de internationale HDTV-standaard, te reproduceren om een ​​nauwkeurige reproductie van filmische kleuren te garanderen, precies zoals de regisseur het bedoelde.

Of meer verzadigde kleuren voor een pittig uitziend beeld, ideaal voor games en animatiefilms.

Energiebesparing

Energiebesparende technologie

Verlaag het stroomverbruik tot 45% in vergelijking met Optoma’s op lampen gebaseerde oplossingen.

Verminderde ecologische voetafdruk

Compact product- en verpakkingsformaat maakt 2x meer producten per container mogelijk, wat resulteert in een efficiëntere logistiek om de CO2-uitstoot verder te helpen verminderen.

Laser technologie

Laser technologie

Optoma laserprojectoren gebruiken hoogwaardige lasers om het geprojecteerde beeld te creëren. In veel situaties kan de waargenomen helderheid van laserbelichtingsprojectoren twee keer zo hoog zijn als die van een vergelijkbaar lampgebaseerd model. Ze leveren ook meer efficiëntie om een consistente helderheid, superieure kleurprestaties, direct aan/uit en een buitengewone levensduur van maximaal 30.000 uur te behouden.

Dubbele HDMI-ingangen

Speel games, stream video’s en deel foto’s op het grote scherm in het comfort van uw eigen huis. Met dubbele HDMI-ingangen kunt u eenvoudig met één kabel verbinding maken met uw gameconsole, settopbox, laptop, pc, Blu-ray-speler of mediastreamer.

Je kunt er zelfs een slimme projector van maken door een HDMI-dongle aan te sluiten, zoals de Google Chromecast ™, Amazon Fire TV, Apple TV ™ of Roku®-stick.

Crestron PJLink AMX

Aanstuurbaarheid

Control:
Met een breed scala aan opties kunt u de projector op afstand bedienen en bewaken.

• RS232
Optoma-projectoren worden geleverd met een uitgebreide set RS232-opdrachten, waardoor ze eenvoudig en gemakkelijk te beheren zijn met elk besturingssysteem.

• AMX-compatibel
Het dynamische ontdekkingsprotocol is in de projector ingebouwd, waardoor een eenvoudige installatie met AMX-besturingssystemen mogelijk is.

• Crestron RoomView
Met behulp van de compatibele RoomView®-software kunt u vanaf elke computer maximaal 250 projectoren tegelijkertijd in- en uitschakelen, bewaken, beheren en bedienen

• Extron IPLink-compatibel
Maakt eenvoudige installatie met Extron-regelsystemen mogelijk

24/7

24/7 werking

Optoma-projectoren zijn ontworpen om 24 uur per dag in standaardoriëntatie te werken. Perfect voor toepassingen waarbij langdurig gebruik vereist is. Onder voorbehoud van 24 uur voorwaarden.

24/7 werking – standaard lampgarantie van toepassing. Projectorgarantie is gebaseerd op standaard zakelijke gebruiksuren. Voor optimale prestaties raadt Optoma aan om uw projector elke 24 uur gedurende 30 minuten uit te zetten of in stand-bymodus te zetten om de levensduur van uw lamp te verlengen.

Amazing colour

Amazing colour
Luidspreker logo

Geïntegreerde speaker

Maak uw home entertainment-ervaring compleet met het gemak van een krachtige ingebouwde luidspreker voor uitzonderlijke geluidskwaliteit en een gemakkelijke installatie zonder dat u dure externe luidsprekers nodig heeft.

24p

De meeste films zijn opgenomen met 24 frames per seconde (fps). Om de zuiverheid van het originele beeld te behouden, kunnen Optoma-projectoren high-definition bronnen met 24 fps accepteren om films precies zo weer te geven als de regisseur het bedoelde.

USB-stroom

Gebruik de USB-A poort om een ​​HDMI dongle van stroom te voorzien, zoals Google Chromecast.

Specificaties

Display/beeld

Display techniek DLP™
Resolutie 1080p Full HD (1920×1080)
Brightness 5.500 lumens
Contrast ratio 3.000.000:1
Native aspect ratio 16/9
Aspect ratio – compatible 4/3, 16/9, 16/10
Keystone correctie – horizontaal + verticaal +/-30°
Horizontale scan rate 15 ~ 140 Khz
Verticale scan reate 24 ~ 120 Hz
Uniformity 75%
Schermgrootte 51 cm ~ 7.62 m (20″ ~ 300″) diagonaal


Lamp info

Lichtbron type Laser
Lamp watts
Maximale levensuren lamp 30.000 uur


Optisch

Worp ratio 1,13:1 ~ 1,47:1
Projectie afstand (m) 1 m – 8 meter
Zoom 1.3
Zoom type handmatig
Brandpuntsafstand (mm) 12.81 ~ 16.74
Lensverschuiving Vertical +0%
Native offset 116 %


Connectiviteit

Connecties Inputs Inputs 2 x HDMI 2.0
Outputs 1 x Audio 3.5mm, 1 x USB-A power 1.5A
Control 1 x RS232


Algemeen

Gemiddeld geluidsniveau 27 dB
Maximaal geluidsniveau 32 dB
PC compatibiliteit FHD, UXGA, SXGA, WXGA, HD, XGA, SVGA, VGA, Mac
2D compatibiliteit NTSC M/J, 3.58MHz, 4.43MHz PAL B/D/G/H/I/M/N, 4,43MHz SECAM B/D/G/K/K1/L, 4.25/4.4MHz 480i/p, 576i/p, 720p(50/60Hz), 1080i(50/60Hz), 1080p(50/60Hz)
3D compatibiliteit Ja (DLP 3D; PC frame sequential 120Hz 3D, Blu-ray DVD 3D)
3D 3D ready
Veiligheid Veiligheidsbar, Kensington Lock, wachtwoord beschermde interface
OSD / display taal 25 talen: oa Engels, Frans, Duits, Italiaans, Japans, Portugees, Russisch, Chinees (vereenvoudigd), Spaans
Werkomstandigheden 5 ° C ~ 40 ° C, max.

Vochtigheid 85%

Max. Hoogte 3000 m

Afstandbediening Backlit afstandbediening
Aantal speakers 1
Watts per speaker 15 Watt
In de verpakking: AC energiekabel, afstandbediening, 2x AAA batteries, basis handleiding
Input lag 15,70ms


Energie

Stroomvoorziening 100 ~ 240V, 50 ~ 60Hz
Stroomverbruik (standby modus) < 0.5W
Stroomverbruik (min) 88 Watt
Stroomverbruik (max) 139 Watt


Gewicht en dimensies

Netto gewicht 3 kg
Dimensies (breedte x diepte x hoogte) mm 274 x 216 x 114 mm