Bluetooth RF Pro Black Diamond | RF 3D bril

Hi-SHOCK BT/RF Pro Black Diamond | Actieve 3D-bril voor 3D-TV’s van Sony, Samsung, Panasonic, LG & 3D-RF-projectoren van Sony, Epson, JVC [120 Hz | met oplaadbare batterij | slechts 39 g | RF/Bluetooth | Dualplay/Dualview]

✪ Deze hoogwaardige 3D-bril biedt een van de helderste oplossingen op de markt dankzij de nieuw uitgevonden, snel reagerende en extreem heldere LCD’s. Geniet van de realistische dieptemodus en indrukwekkende HD-resolutie met een betere helderheid, scherpte en contrast zoals vergelijkbare producten kunnen bieden. Uw volledige 3D-ervaring wordt verbeterd. Hi-SHOCK – Optiek, haptiek en functionaliteit in perfectie.

✪ Ontworpen voor optimale lensdekking, zelfs voor brildragers. Door de bijzondere designkeuze van lichte en flexibele materialen zit deze bril zo comfortabel dat je hem bijna niet voelt op je huid. Met een gewicht van 39 gram is deze bril net zo licht als een polariserende bril. De SOFT COAT – oorstukjes zorgen voor een veilige en prettige pasvorm.

✪ De geïntegreerde krachtige batterij met snellaadfunctie garandeert urenlang een zuivere 3D-ervaring. Eén keer opladen is goed voor 80 uur permanent gebruik. De LED-indicator geeft de huidige laadstatus weer. Intelligente schakelcircuits schakelen de bril na 5 minuten uit als deze niet wordt gebruikt.

✪ Veiligheid en kwaliteit: CE, FCC, ROHS, CB, REACH gecertificeerd product. Aandacht! Het is duidelijk dat sommige bedrijven plagiaat plegen op veel aspecten van onze apparaten, van het ontwerp en de vorm van 3D-brillen tot elektronische aspecten. Wij aanvaarden geen garantieclaims voor niet-gelicentieerde producten. Houd er rekening mee dat het gebruik van een inferieure 3D-bril het visuele effect negatief kan beïnvloeden of uw welzijn kan schaden.

HI-SHOCK® – RF PRO-serie [lichtgewicht ontwerp]

Oplaadbare 3D-bril met hoge helderheid / hoog contrast, compatibel met RF-projectoren en RF-zenders

€ 75,50

Bluetooth RF 3D-bril zwart

Bluetooth RF 3D-bril

oplaadbaar

shutter technologie

30 uur te gebruiken zonder opladen

Bluetooth RF Pro Black Diamond | RF 3D bril

Meest optimale 3D bril voor gebruik met Epson RF 3D projectoren.

Hi-SHOCK RF 3D-bril voor Full HD / UHD / HDR / 4k 3D-projectoren

Deze high-end 3D-bril biedt een van de helderste oplossingen op de markt, dankzij de nieuw uitgevonden, reactiesterke en extreem transparante LCD’s.

Geniet van de realistische dieptemodus en indrukwekkende HD-resolutie met een betere helderheid, scherpte en contrast zoals vergelijkbare producten kunnen bieden.

Uw volledige 3D-ervaring wordt verbeterd. Hi-SHOCK® „uberglasses“ – optiek, haptiek en functionaliteit in perfectie. Kristalheldere 3D-beelden verrijken uw persoonlijke 3D-ervaring. Deep Heaven, Scarlet Heaven, Oxid Diamond, Black Heaven & Black Diamond zijn geweldige brillen voor projectoren.

RF-technologie voor maximale bewegingsvrijheid in uw kamer
De bril is in staat het RF-signaal in de hele kamer te ontvangen, dus maak je geen zorgen meer of het signaal verstoord wordt bij een spannende filmscène.

Er is geen directe zichtverbinding nodig tussen zender en 3D-bril. Het tot stand brengen van de verbinding via radiotransmissie vindt snel en binnen enkele seconden plaats.

Hoogtepunten:
Hoog contrast, hoge helderheid
Meest moderne LCD-sluitertechnologie en anti-interferentietechnologie
vermoeidheidsbestendig 3D
Enorme LCD-lenzen (perifeer zicht ononderbroken)
Geen synchronisatieverlies of “flickering” dankzij de “zero-flickering”-technologie
Krasbestendig gecoate LCD’s
Automatische detectie, automatische stand-by, automatische uitvoering en automatische uitschakeling
Slim ontwerp
Laag energieverbruik
Geen kleurvervorming
Extreem licht, slechts 39 gram
Past perfect op een correctiebril
Geschikt voor elke leeftijd
24/7 ondersteuning incl. 3 jaar garantie
Kwaliteit goed door marktleider

Galerij

Black Diamond 3D bril specificaties:

Display/beeld

Draadloos bereik  7 meter
Contrast  1200:1
Frequentiebereik 96Hz / 100Hz / 120Hz / 144Hz / 200Hz
Oplaadbaar  USB voeding
Synchronisatie  RF
Gebruikstijd  80 uur met 3 uur laadtijd
Kijkhoek
Beeldmaat
Randdikte
Framekleur


Gewicht en dimensies

Netto gewicht  39 gram
Dimensies (breedte x diepte x hoogte) mm 35 x 87 x 10 mm