De slimme wandschakelaar voor een slimme woning

Met de Rithum Switch Pro krijg je een gebruiksvriendelijke oplossing voor zowel woon- als werkruimtes met minimale hardware. Met zijn PoE-functionaliteit, waar veel installateurs de voorkeur aan geven, levert het apparaat een gestroomlijnd installatieproces met een betrouwbare stroombron en solide datacommunicatie zonder afhankelijkheid van Wi-Fi. De toevoeging van een ingebouwde luidspreker en microfoons transformeert de Rithum Switch Pro in een communicatiehub, die moeiteloze, hoogwaardige audio-interacties in elke omgeving mogelijk maakt, zoals het beantwoorden van de videodeurbel.

Rithum Switch Pro is een smart home control muurpaneel dat je Hue verlichting, Sonos audio en klimaatregeling combineert in één simpele touchscreen smart switch. Het hele gezin kan eenvoudig de perfecte verlichting, geluid en temperatuur instellen zonder telefoon en app.

De montage is geschikt voor een standaard inbouwdoos (aanbevolen diepte 35mm). Met de eenvoudige installatie en configuratie is het de perfecte uitbreiding voor de multiroom bediening van je slimme apparaten.

 

€ 419,95

Rithum switch Pro 1000px

Switch past in standaard inbouwdoos

Werkt gelijk met Sonos en Philips Hue

Vervangt de huidige lichtschakelaar

Heeft alleen power en WiFi nodig

Slim verlichtingssysteem

Er is een lichtscène voor elke stemming, hoe snel deze ook verandert. Rithum Switch is een slim verlichtingssysteem dat snel en gemakkelijk toegang geeft tot uw lichtscènes. Geen gedoe meer met telefoons, knoppen of dimmer lichtschakelaars kiezen. Maak gewoon het scherm wakker en tik op een scène.

Met de Rithum Switch domotica lichtschakelaar kun je verschillende scenes instellen zoals ‘Lezen’ voor als je lekker op de bank wilt relaxen met je favoriete boek; een gedimde scène om aan het einde van de dag een gezellige sfeer te creëren; een heldere omgeving die je helpt scherp te stellen; en zoveel meer. U hoeft geen functies aan te passen of instellingen te wijzigen wanneer u een specifiek type verlichting in uw huis wilt. Rithum Switch is een smart home-verlichtingssysteem waarmee je met één druk op de knop direct de sfeer kunt creëren die je zoekt. Kijk zelf maar!

Rithum hue scenes

Slimme luidspreker en muziekbediening

Pas de melodieën net zo eenvoudig aan als de lichten. Het hele gezin en bezoekers kunnen intuïtief het geluidssysteem of de slimme luidspreker aanzetten of eenvoudig stoppen om een telefoongesprek aan te nemen of als je weg gaat.

Rithum Switch is een briljante manier om de verlichting in je huis te regelen, maar het is niet het enige voordeel dat je krijgt als je voor deze slimme wandschakelaar kiest. Je kunt ook eenvoudig het geluid regelen met een paar aanrakingen, waardoor de kamer in slechts enkele seconden worden gevuld met je favoriete muziek, zoals je zou verwachten van een smart home-bedieningspaneel. Maak uw huis toekomstbestendig met een slim audiobedieningspaneel dat voorkomt dat u de radio aan hoeft te zetten of met de knoppen op uw luidsprekers hoeft te knoeien. Met het slimme audiobesturingssysteem van Rithum Switch heb je altijd wat ritme in je dag. U kunt er ook zeker van zijn dat het Rithum Switch domotica bedieningspaneel eenvoudig in gebruik is.

Rithum switch in keuken

Werkt met

Sommige integraties werken direct met Rithum Switch, zoals Philips Hue-compatibele lampen en Sonos speakers en audio componenten. Raak gewoon uw Rithum Switch aan en volg de eenvoudige knoppen op het scherm.

Plugins

Rithum switch wifi setup Sonos en Hue
Rithum logo

Galerij

Rithum switch Specificaties

Display/beeld

Voeding  230-240V / 12-30Vdc
Aansluiting  parallel bruin en blauw draad vereist
Verbruik  260mA max
Verbruik in Standbye  0,7 Watt
Uitgang
Resolutie
Kijkhoek
Beeldmaat
Randdikte
Framekleur


Gewicht en afmetingen

Netto gewicht  120 gram
Afmetingen (breedte x diepte x hoogte) mm  86 x 86mm
Artikelcode  Rithum switch Pro
EAN


Downloads

Switch Pro brochure
Switch Pro gebruiksaanwijzing
Artikelcode  Rithum switch Pro
EAN