Optoma L1 met nummer 1 positie geprojecteerd

Waarom een UST projector?

Een projector die je op een tv-meubel zet en die meteen projecteert op de muur. Groot beeld op korte afstand. Gemakkelijk te installeren. Het beeld is tussen 85 en 120 inch (190 tot 260 cm breed). Er zit een mediaspeler in zodat je gebruik kunt maken van populaire streamingdiensten zoals Netflix. De ingebouwde conventionele speakers geven kwaliteitsgeluid. Het systeem is voor gebruik in de huiskamer, in de thuisbioscoop, slaapkamer, op kantoor, of om op verschillende locaties te gebruiken.

Het beeld kan direct worden geprojecteerd op de muur. Bij enige verduistering projecteert de krachtige laser kwaliteitsbeeld. Wil je een optimaal beeld bij daglicht? Dat kan met een ALR-scherm. Dit scherm reflecteert omgevingslicht minder dan het beeld van de projector zelf. Een ALR-scherm is zo gemaakt dat het daglicht van de zijkant minder goed reflecteert, dan licht van onderaf. Hierdoor krijg je ook in daglicht een superieur beeld.

Speciaal voor UST projectie TV projectoren in een lichte omgeving zoals een woonkamer zijn er ALR projectieschermen. ALR staat voor Ambient Light Rejecting. Een ALR scherm reflecteert het licht wat vanaf de projector komt meer dan omgevingslicht.

Formovie 4k UST Ultra short throw projectoren (TV-vervanger)

ALR frame scherm speciaal voor UST projectie TV projectoren, ALR staat voor Ambient Light Rejecting.

ALR vloerstaande schermen speciaal voor UST projectie TV projectoren.

Andere projectoren en projectieschermen

Oudere UST modellen die niet meer leverbaar zijn

Enkele kerneigenschappen van UST projectoren

4K UHD Resolutie

4k resolutie

Lasertechnologie

Compatibel met HDR en HLG

HDR split screen

UST Ultra short projectie

Voorbeeld UST projector foto in woonkamer

Wat is DLP 4K UHD met XPR-technologie?

Een geavanceerd DMD DLP-ontwerp met één chip dat 8,3 miljoen pixels op het scherm kan genereren voor nauwkeurige, vlijmscherpe beelden van hoge kwaliteit.

4K UHD vs 1080p

4K UHD vs 1080p

Biedt ultieme duidelijkheid voor thuisgebruikers
4K UHD brengt inhoud tot leven met spannende details, kleuren en contrast voor een verbluffend meeslepende ervaring. Dit garandeert vlijmscherpe, levendige beelden die meer details kunnen weergeven dan standaard HD – en repliceert de onvergetelijke ervaring van het bijwonen van een digitale bioscoop.

Uitzonderlijke resolutie
Optoma 4K Ultra HD biedt vier keer zoveel pixels als Full HD 1080p. Dat zijn 8,3 miljoen pixels op het scherm (3840 x 2160), waardoor elke scène realistischer wordt met meer diepte en licht- en schaduwdetails. Hierdoor kun je dichter bij het scherm zitten voor een echt meeslepende ervaring.