Optoma 5653RK 65 inch touch scherm

Creative Touch 5-serie
Creëren. Aansluiten. Inspireren. Door docenten geleide technologie

De interactieve displays van Optoma zijn ontworpen om naadloos aan te sluiten bij de behoeften van docenten en studenten. Door naar docenten te luisteren en feedback van klanten te verzamelen, creëert Optoma oplossingen die de uitdagende barrières wegnemen waarmee leraren vandaag de dag worden geconfronteerd. Het resultaat; intuïtieve gebruiksvriendelijke software die in harmonie werkt met de manier waarop u onderwijs geeft – Creëer. Aansluiten. Onderwijzen.

Google EDLA-certificering betekent dat een volledige bibliotheek met apps tot uw beschikking staat via de vooraf geïnstalleerde Google Play Store.

Het delen van creatief materiaal is eenvoudig dankzij de ingebouwde annotatietools die de samenwerking in de klas vergemakkelijken. Ontworpen voor hybride werken – Whiteboard biedt slimme samenwerkings- en connectiviteitsfuncties voor elk klaslokaal.

Werk tegelijkertijd. Meerdere teams of individuen kunnen in realtime samenwerken vanaf twee afzonderlijke locaties.

Start het whiteboard door simpelweg de pen van het chassis te tillen en geniet van de functies zoals Magic Draw – een hulpmiddel voor vormherkenning, drukgevoeligheidspen, marker en nog veel meer!

Het stijlvolle en strakke ontwerp van de 53-serie omvat een 8-arraymicrofoon met een opnameafstand tot 8M, vergezeld van x2 18W-luidsprekers en x2 8W-subwoofers, waardoor het de ideale oplossing is om gehoord te worden in een grote omgeving zonder de noodzaak van externe luidsprekers.

€ 2.299,-

65inch IFPD

Creëer, maak verbinding en werk moeiteloos samen met Creative Board
Gebruiksklaar whiteboard met ingebouwde annotatietools

Uiterst veelzijdige snelstartpen gemaakt voor docenten
Start elke les in seconden

Zwevende werkbalk maakt leren soepeler
Verander tools met één druk op de knop en verplaats en positioneer de werkbalk eenvoudig overal

Ontworpen voor hybride werken
Geef in realtime les en werk samen vanaf afzonderlijke locaties

Optoma Creative Board – Whiteboard en annotatie

Creatief delen is eenvoudig met ingebouwde annotatietools om samenwerking in de klas te vergemakkelijken. Ontworpen voor hybride werken – Creative Board biedt slimme samenwerkings- en connectiviteitsfuncties voor elk klaslokaal. Gelijktijdig werken. Twee teams of individuen kunnen realtime samenwerken vanuit twee verschillende locaties.

Optoma IFPD kind tekent

Optoma pen

Wees klaar om elke les binnen enkele seconden te starten. De meegeleverde sneltrekpen activeert onmiddellijk de whiteboard-applicatie, waardoor tijd en energie wordt bespaard die wordt besteed aan het handmatig wijzigen van modi.

Optoma pen

Onze zwevende werkbalk maakt het leren soepeler. Verander tools met één aanraking.

Verplaats en positioneer de werkbalk eenvoudig overal op het oneindige canvas. Selecteer direct tools, zoals een gum, liniaal en markeerstift, verander kleuren of importeer afbeeldingen om elke les te verbeteren.

floating toolbar

Hybride leren – Geef les buiten het klaslokaal.

Geef in realtime les, ongeacht de locatie van de leerling. Optoma’s Creative Touch 5-serie displays zijn perfect geschikt voor de steeds veranderende behoeften van educatieve omgevingen. Optoma’s Creative Touch 5-serie is ontworpen om afstandsonderwijs te ondersteunen en stelt studenten in staat om in realtime samen te werken vanuit huis, in de klas of waar dan ook, waardoor de betrokkenheid in externe en hybride leeromgevingen wordt gemaximaliseerd. Met de mogelijkheid om verbinding te maken met webcams en andere visualisers, samen met de unieke software van Optoma, biedt de Creative Touch 5-serie de ultieme samenwerkingsoplossing voor het onderwijs.

2 scholen

Maak eenvoudig verbinding.

Synchroniseer met je cloudaccounts om je lessen overal en altijd te plannen. Omdat Creative Board een cloudgebaseerd platform is, hebt u toegang tot uw lesmateriaal vanaf elke Optoma Creative Touch 5-Series IFPD in uw school

Google Classroom & Single-sign-on (SSO) support.

Docenten kunnen overal gemakkelijk lesmateriaal maken en importeren. Met Single-sign-on (SSO) kunt u snel synchroniseren met Google Classroom, waardoor u de voordelen van papierloos delen en digitale samenwerking naar het klaslokaal brengt. Leraren kunnen nu vanuit huis aan hun lesplannen werken en deze direct meenemen naar elk klaslokaal.

Google Classroom
3D logo

OVERAL, ALTIJD VERBINDEN.
Gemoedsrust.

Docenten kunnen gerust zijn, wetende dat hun IT-managers hen op afstand kunnen ondersteunen met behulp van Optoma’s Management Suite (OMS)-oplossing. IT-managers kunnen problemen met elk AV-scherm monitoren en diagnosticeren, zodat docenten niet in het ongewisse blijven. Docenten kunnen ook waarschuwingen instellen en noodaankondigingen uitzenden.

Reactive SUITE

Breng vergaderingen op afstand of persoonlijk naar een hoger niveau. Transformeer uw presentaties in krachtige vertelmomenten met de Vizzetto Reactiv SUITE™-software – meegeleverd met uw Optoma 5-serie interactieve flatpaneldisplay.

Reactive Suite

Kleurbeheersysteem (CMS)

Geef nauwkeurige, levensechte kleuren weer die het beste passen bij uw kijkomgeving. Deze unieke functie biedt u de flexibiliteit om de kleurinstellingen nauwkeurig af te stemmen voor optimale precisie.

Luidspreker logo

Geïntegreerde speaker

Maak uw home entertainment-ervaring compleet met het gemak van een krachtige ingebouwde luidspreker voor uitzonderlijke geluidskwaliteit en een gemakkelijke installatie zonder dat u dure externe luidsprekers nodig heeft.

USB-stroom

Gebruik de USB-A poort om een ​​HDMI dongle van stroom te voorzien, zoals Google Chromecast.

Galerij

Specificaties

Display/beeld

Display techniek Direct type LED
Schermgroote 65 inch
Resolutie 3840 x 2160 pixels (UHD 4K)
Brightness 400 cd/m2
Contrast ratio 4.000:1 (Dynamisch: 7000:1)
Kijkhoek 178 graden
Responstijd 6 ms
Levensduur 50.000 uur
Aantal kleuren 1070
Luidsprekers ja, 2x 18 Watt
Oppervlakte hardheid 9 H


Connectiviteit

Aansluitingen
Ingangen: 4 x HDMI 2.0, 1 x DisplayPort, 1 x Audio 3.5mm, 1 x S/PDIF, 1 x USB-A service, 4 x USB-A 3.0, 1 x RS232, 1 x RJ45, 2 x USB-C, 1 x OPS slot
Uithangen:1 x HDMI 2.0, 1 x Audio 3.5mm, 1 x RJ45
Aansturing: 1 x RS232, 1 x RJ45,


Algemeen

PC compatibiliteit UHD, WQHD, WUXGA, FHD, UXGA, SXGA, WXGA, HD, XGA, SVGA, VGA, Mac
2D compatibiliteit 480i/p, 576i/p, 720p(50/60Hz), 1080i(50/60Hz), 1080p(50/60Hz), 2160p(50/60Hz)
3D compatibiliteit Side-by-Side:1080i50 / 60, 720p50 / 60 Frame-pack: 1080p24, 720p50 / 60 Over-Under: 1080p24, 720p50 / 60
3D Volledig 3D
Veiligheid Veiligheidsbar, Kensington Lock, wachtwoord beschermde interface
OSD / display taal 10 talen: Engels, Frans, Duits, Italiaans, Japans, Portugees, Russisch, Chinees (vereenvoudigd), Spaans
Werkomstandigheden 5 ° C ~ 40 ° C, max.
Vochtigheid 85%
Max. Hoogte 3000 m
Afstandbediening Backlit home afstandbediening
Aantal speakers 2
Watts per speaker 20 Watt
In de verpakking: 230V apparaatsnoer, HDMI kabel, pen, afstandsbedining, beknopte gebruiksaanwijzing
Input lag 80.00ms


Netwerk

LAN – controle Ja


Gewicht en afmetingen

Netto gewicht 38 kg
Afmetingen (breedte x diepte x hoogte) mm 1489 x 87 x 897 mm
Artikelcode 5653RK
EAN 5055387667112


Energie

Stroomvoorziening 100 – 240V, 50/60Hz
Stroomverbruik (standby modus) 0,5 Watt
Stroomverbruik (gemiddeld) 200 Watt
Stroomverbruik (max) 380 Watt


Besturingssysteem

Besturingssysteem Android 13
CPU A76*4 + A55*4
GPU Mali G610 MC4
RAM 8 GB


Downloads