Vioso Nano 6 blending oplossing

Alles-in-één oplossing voor het afspelen, blending en corrigeren van content.
De VIOSO Nano 6 is heel compact, maar bevat een zeer krachtige functieset, waaronder een Intel i5-processor en NVIDIA QUADRO grafische kaart. Het is ideaal voor een installatie met meerdere projectoren waarbij krachtige edge-blending, warping en het afspelen van inhoud vereist zijn vanuit één compact pakket.

Het ondersteunt het gebruik van een eenvoudige USB-camera voor het automatisch blenden van projectoren met behulp van de beroemde gepatenteerde automatische uitlijningstechnologie van VIOSO. Voor geavanceerdere opstellingen zijn optioneel IP-netwerkcamera’s verkrijgbaar die meer flexibiliteit bieden.

De VIOSO Nano 6 is voorzien van mini-displayport-uitgangsconnectoren. Adapters zijn verkrijgbaar bij externe leveranciers en worden niet standaard meegeleverd.

€ ,-

Vioso Nano 6

Draadloos projecteren vanaf laptop of mobiel apparaat

Draadloos presentaties, foto’s en video’ s laten zien 

4K UHD resolutie

compatible met Android, Chrome OS, Windows, Mac OS en IOS

Gepatenteerde automatische uitlijning en kalibratie van de projector

Met behulp van de gepatenteerde automatische uitlijningstechnologie van VIOSO kunt u zelfs de meest complexe projectiescenario’s binnen enkele minuten opzetten. Ondersteuning is inbegrepen voor platte schermen, koepels, gebogen schermen en onregelmatige oppervlakken. Automatische uitlijning en kalibratie kunnen worden bereikt met behulp van een eenvoudige USB-webcam, maar fisheye- en breedbeeldnetwerkcamera’s voor complexere installaties worden ook ondersteund.

Vioso Nano aansluitvoorbeeld

Geïntegreerde weergave van inhoud
De ingebouwde suite voor het afspelen van inhoud ondersteunt meer dan 50 verschillende video- en afbeeldingsformaten, waaronder HEVC met hoge resolutie en een afspeellijst- en watchdog-functie, zodat u te allen tijde de controle heeft over het afspelen.

Vioso software

Meerkanaals weergave-uitvoer
Optoma Nano beschikt over 4x Mini DisplayPort-uitgangen voor aansluiting op projectoren. Een HDMI- en standaard DisplayPort-connector zijn inbegrepen voor monitoring- en installatiedoeleinden.

Annotaties
Teken en maak aantekeningen op het geprojecteerde beeld vanaf uw mobiele apparaat – trek de aandacht van uw publiek met meerdere kleuren, uit de vrije hand of met behulp van de meegeleverde tools om belangrijke punten te markeren.

Gesplitst scherm 4: 1
Tegelijkertijd presenteren vanaf maximaal vier apparaten – perfect om ideeën uit te wisselen tijdens een vergadering.

DLNA
Geef inhoud weer die is opgeslagen op uw netwerk naar een projector of weergaveapparaat.

USB-voeding
Sluit de donlge rechtstreeks aan op een HDMI-poort en voed het apparaat via de USB-A-voedingspoort op de projector of het weergaveapparaat. Of gebruik een externe USB-voedingsadapter.

UHD Cast Pro
Vioso logo

Mogelijk gemaakt door VIOSO
Aangedreven door VIOSO, de marktleiders op het gebied van uitlijningsoplossingen voor meerdere projectoren, is de Optoma Nano een eenvoudig te gebruiken alles-in-één oplossing voor het afspelen, kromtrekken en overvloeien van inhoud.

Galerij

Optoma UHD Cast Pro Specificaties

Display/beeld

Draadloos bereik  10 meter
Draadloze antenne  ingebouwd
Frequenty  5 GHz
Ingang  micro USB voeding
Uitgang  HDMI 2.0
Resolutie 720p(50/60Hz), 1080p(24/50/60Hz), 2160p(24/25/30Hz)
Kijkhoek
Beeldmaat
Randdikte
Framekleur


Gewicht en afmetingen

Netto gewicht  120 gram
Dimensies (breedte x diepte x hoogte) mm 35 x 87 x 10 mm
Artikelcode
EAN