Homey plugin voor Rithum

Rithum Switch kan nu worden geïntegreerd met Homey Pro-systemen. Dit is een Core-plug-in die de kernintegratiefunctionaliteit en ondersteuning bevat voor het Scènesscherm om Homey Flows te activeren, en het Niveausscherm voor regeling van de helderheid van de verlichting. Bovendien integreert het nu Rithum Stat in Homey. Mogelijk worden in de toekomst extra schermen ondersteund via Plus-plug-ins.

Let op: dit is geen Rithum Pro plugin, maar een plugin die compatibel is met Homey Pro.

 

€ 24,99

Homey plug in voor Rithum

Software licentie plugin

licentie is per paneel

Homey plugin

Bedien hiermee je Homey flows

Snelle oproep van Homey flows

Deze plug-in biedt snelle toegang tot je favoriete Homey Pro Flows vanaf het Rithum Switch-scènescherm en via stand-bygebaren. Het werkt met scènes in meerdere kamers en zones, zodat u al uw meest voorkomende stromen binnen handbereik heeft.

Rithum hue scenes

Homey Pro core integratie

Met behulp van de Homey Pro Core plug-in kun je elke Homey Flow activeren terwijl je kamers in en uit gaat met behulp van het stand-by-stand-gebaar. Om de Flow aan te passen, tikt u eenvoudig op het scherm om het te activeren en selecteert u er een.

Bovendien ondersteunt onze Homey-integratie nu het Niveaus-scherm en integreert Rithum Stat ook met Homey.

Rithum switch in keuken

Ben je bang dat de lichten aan zijn gebleven?

Door de Homey Pro Plugin te combineren met de Rithum Switch kun je een All Off Flow creëren, zodat er geen lampen of andere aangesloten apparaten aan blijven staan.

Werkt met

Sommige integraties werken al direct met Rithum Switch, zoals Philips Hue-compatibele lampen en Sonos speakers en audio componenten. Met plugins is het systeem naar wens verder uit te breiden.

Plugins

Galerij

Rithum switch Specificaties

Gewicht en afmetingen

Netto gewicht  nvt, software plugin
Afmetingen (breedte x diepte x hoogte) mm
Artikelcode PLUGIN-HOMEY-CORE
EAN